HAYATİ İNANÇ GENÇLERLE BULUŞTU

Gündem 30.11.2021 - 16:43, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1907+ kez okundu.
 

HAYATİ İNANÇ GENÇLERLE BULUŞTU

Tarihçi, Yazar Hayati İnanç Ordu Başpehlivan Recep Kara Spor Salonunu dolduran yüzlerce gencin katılımı ile söyleşi gerçekleştirdi.

Tarihçi, Yazar Hayati İnanç Ordu Başpehlivan Recep Kara Spor Salonunu dolduran yüzlerce gencin katılımı ile söyleşi gerçekleştirdi. Türkiye Gençlik Vakfı Ordu Şubesi ve Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün katkılarıyla Araştırmacı Yazar Hayati İnanç, ‘Can Veren Pervaneler’ Konulu Söyleşi düzenlendi. Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Gençlik Vakfı Ordu Şubesi kültür, sanat etkinlikleri kapsamında eğitimci yazar Hayati İnanç’ı sevenleriyle bir araya geldi. Ortak düzenlenen etkinlikte eğitimci yazar Hayati İnanç, “Can Veren Pervaneler’’ konulu söyleşisi ile Ordulularla Altınordu Başpehlivan Recep Kara Spor Salonunda buluştu. Program 29 Kasım Pazartesi günü saat 19.00’da başladı. Konferansta Araştırmacı Yazar Hayati İnanç; Divan Edebiyatından, Halk Edebiyatından ve Cumhuriyet Döneminin önemli şairlerinden bolca örnek vererek gençlik yıllarında yaşadığı ve hayatında önemli iz bırakan olayları da dinleyicilere aktardı. En değerli işin insana yatırım olduğuna dikkat çeken İnanç, katılımcılara tavsiyelerde bulundu. Program Sonunda Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç günün anısına Yazar Hayati İnanç’a Milli Takım Forması Hediye Etti.  
Tarihçi, Yazar Hayati İnanç Ordu Başpehlivan Recep Kara Spor Salonunu dolduran yüzlerce gencin katılımı ile söyleşi gerçekleştirdi.
Tarihçi, Yazar Hayati İnanç Ordu Başpehlivan Recep Kara Spor Salonunu dolduran yüzlerce gencin katılımı ile söyleşi gerçekleştirdi.
Türkiye Gençlik Vakfı Ordu Şubesi ve Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün katkılarıyla Araştırmacı Yazar Hayati İnanç, ‘Can Veren Pervaneler’ Konulu Söyleşi düzenlendi.
Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Gençlik Vakfı Ordu Şubesi kültür, sanat etkinlikleri kapsamında eğitimci yazar Hayati İnanç’ı sevenleriyle bir araya geldi. Ortak düzenlenen etkinlikte eğitimci yazar Hayati İnanç, “Can Veren Pervaneler’’ konulu söyleşisi ile Ordulularla Altınordu Başpehlivan Recep Kara Spor Salonunda buluştu. Program 29 Kasım Pazartesi günü saat 19.00’da başladı.
Konferansta Araştırmacı Yazar Hayati İnanç; Divan Edebiyatından, Halk Edebiyatından ve Cumhuriyet Döneminin önemli şairlerinden bolca örnek vererek gençlik yıllarında yaşadığı ve hayatında önemli iz bırakan olayları da dinleyicilere aktardı. En değerli işin insana yatırım olduğuna dikkat çeken İnanç, katılımcılara tavsiyelerde bulundu.
Program Sonunda Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç günün anısına Yazar Hayati İnanç’a Milli Takım Forması Hediye Etti.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.