HEM VATANDAŞA HEM DEVLETE KATKI

Gündem 30.07.2019 - 13:02, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3016+ kez okundu.
 

HEM VATANDAŞA HEM DEVLETE KATKI

Turnasuyu Mahallesi Kargın semtinde Gülyalı Belediyesince açılan yeni bağlantı yolu mahalleliye büyük kolaylık sağlıyor.

Turnasuyu Mahallesi Kargın semtinde Gülyalı Belediyesince  açılan yeni bağlantı yolu mahalleliye büyük kolaylık sağlıyor.  Ordu istikametine dönüş yapacak araç sahiplerinin yaklaşık 4 kilometre uzattığı mesafe, yeni açılan bağlantı yoluyla birlikte 500 metreye kadar düştü. Yolda incelemelerde bulunan Gülyalı Belediye  Başkan Ulaş Tepe, “Kaynaklarımızı en makul şekilde kullanmalıyız. Gerçekleştirdiğimiz yatırımlarda vatandaşımızın geneline katkı sağlayacak olanlara öncelik veriyoruz. Açtığımız bu yolla Kargın semtinde ikamet eden vatandaşlarımızın Ordu’ya ulaşımını zaman ve mesafe bakımından kısaltıyoruz. Buradan elde edilen yakıt tasarrufu hem vatandaşımızın hem devletimizin ekonomisine katkı sağlayacak. Ayrıca burada yeni bir sokak açmış bulunuyoruz. Yer sahipleri ve yatırımcılar için fırsat yaratıyoruz” dedi.  
Turnasuyu Mahallesi Kargın semtinde Gülyalı Belediyesince açılan yeni bağlantı yolu mahalleliye büyük kolaylık sağlıyor.

Turnasuyu Mahallesi Kargın semtinde Gülyalı Belediyesince  açılan yeni bağlantı yolu mahalleliye büyük kolaylık sağlıyor.
 Ordu istikametine dönüş yapacak araç sahiplerinin yaklaşık 4 kilometre uzattığı mesafe, yeni açılan bağlantı yoluyla birlikte 500 metreye kadar düştü. Yolda incelemelerde bulunan Gülyalı Belediye  Başkan Ulaş Tepe, “Kaynaklarımızı en makul şekilde kullanmalıyız. Gerçekleştirdiğimiz yatırımlarda vatandaşımızın geneline katkı sağlayacak olanlara öncelik veriyoruz. Açtığımız bu yolla Kargın semtinde ikamet eden vatandaşlarımızın Ordu’ya ulaşımını zaman ve mesafe bakımından kısaltıyoruz. Buradan elde edilen yakıt tasarrufu hem vatandaşımızın hem devletimizin ekonomisine katkı sağlayacak. Ayrıca burada yeni bir sokak açmış bulunuyoruz. Yer sahipleri ve yatırımcılar için fırsat yaratıyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.