HER BRANŞTA SES GETİRİYOR

Spor 28.01.2019 - 16:46, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3724+ kez okundu.
 

HER BRANŞTA SES GETİRİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyespor Kulübü, farklı branşlarda katıldığı müsabakalarda elde ettiği başarılarla takdir topladı.

Ordu Büyükşehir Belediyespor Kulübü, farklı branşlarda katıldığı müsabakalarda elde ettiği başarılarla takdir topladı.  Katıldıkları turnuvalarda taekwondo, boks ve satrançta şampiyonluklar ve dereceler elde eden Büyükşehir Belediyesi sporcuları adından söz ettirerek başarılarına başarı kattılar.  SATRANÇTA TÜRKİYE’NİN  EN İYİLERİ BELLİ OLDU Ordu Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nden 6 Satranç Sporcusu, Satranç Milli Takım Havuzuna girmeyi başardı. Antalya’da düzenlenen ve Türkiye’nin dört bir yanından toplam 2 bin 636 sporcunun bir hafta boyunca büyük bir heyecanla hamle yaptığı 2019 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası’ndaki büyük yarış sona erdi.  Türkiye Küçükler Şampiyonası’nda (7-12 yaş kategorisinde) 1893, Türkiye Yıldızlar Şampiyonası’nda ise (13-18 yaş kategorisinde) 661 sporcu bir hafta boyunca şampiyonluk için yarıştı. Küçükler ’den 144, Yıldızlar'dan 76 olmak üzere toplam 220 sporcu milli takım havuzuna girmeye hak kazandı.  Ordu Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nden 2019 yılı Satranç Milli Takım havuzuna girmeyi başaran sporcuların isimleri şöyle: ADI SOYADI KATEGORİSİ  DERECESİ 1.Eymen Eren BÜYÜK                        8 Yaş Genel 237 sporcu arasında 5 2.Elvin Esma BÜYÜK          10 Yaş Kızlar 93 sporcu arasında 11 3.CM Tarık KABUL           11 Yaş Genel 239 sporcu arasında  7 4.Cihan Akif GÜNGÖR                       11 Yaş Genel  239 sporcu arasında 9 5.Ecrin Efsa BÜYÜK                            12 Yaş Kızlar 81 sporcu arasında 1 6.Zümra Meryem ALAGÖZ               12 Yaş Kızlar  81 sporcu arasında  10 LAZOĞLU TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU Türkiye Taekwando Federasyonu tarafından Konya ilinde organize edilen “Büyükler Türkiye Taekwondo Şampiyonası”nda Ordu Büyükşehir Belediyesi Sporcusu Hasan Can Lazoğlu 80 kg’da Büyükler Türkiye Şampiyonu olarak önemli bir başarıya imza attı. Lazoğlu aldığı dereceyle camiaya büyük sevinç yaşattı.  BOKS’TA TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NA  KATILACAK BAYANLAR BELLİ OLDU  Ordu ilinde düzenlenen Yıldız ve Büyük Bayanlar Boks İl Seçmelerinde Ordu Büyükşehir Belediyespor Kulübü Boks Sporcularından Sıla Yılmaz 46 kg,  Gamze Soğuksu 48 kg ve Pınar Karadere 63 kg’da birinci oldu. Dereceye giren sporcular 11 - 17 Şubat 2019 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilecek olan Yıldız ve Büyük Bayanlar Türkiye Boks Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.  
Ordu Büyükşehir Belediyespor Kulübü, farklı branşlarda katıldığı müsabakalarda elde ettiği başarılarla takdir topladı.
Ordu Büyükşehir Belediyespor Kulübü, farklı branşlarda katıldığı müsabakalarda elde ettiği başarılarla takdir topladı. 
Katıldıkları turnuvalarda taekwondo, boks ve satrançta şampiyonluklar ve dereceler elde eden Büyükşehir Belediyesi sporcuları adından söz ettirerek başarılarına başarı kattılar. 
SATRANÇTA TÜRKİYE’NİN 
EN İYİLERİ BELLİ OLDU
Ordu Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nden 6 Satranç Sporcusu, Satranç Milli Takım Havuzuna girmeyi başardı. Antalya’da düzenlenen ve Türkiye’nin dört bir yanından toplam 2 bin 636 sporcunun bir hafta boyunca büyük bir heyecanla hamle yaptığı 2019 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası’ndaki büyük yarış sona erdi. 
Türkiye Küçükler Şampiyonası’nda (7-12 yaş kategorisinde) 1893, Türkiye Yıldızlar Şampiyonası’nda ise (13-18 yaş kategorisinde) 661 sporcu bir hafta boyunca şampiyonluk için yarıştı. Küçükler ’den 144, Yıldızlar'dan 76 olmak üzere toplam 220 sporcu milli takım havuzuna girmeye hak kazandı. 
Ordu Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nden 2019 yılı Satranç Milli Takım havuzuna girmeyi başaran sporcuların isimleri şöyle:
ADI SOYADI KATEGORİSİ  DERECESİ
1.Eymen Eren BÜYÜK                        8 Yaş Genel 237 sporcu arasında 5
2.Elvin Esma BÜYÜK          10 Yaş Kızlar 93 sporcu arasında 11
3.CM Tarık KABUL           11 Yaş Genel 239 sporcu arasında  7
4.Cihan Akif GÜNGÖR                       11 Yaş Genel  239 sporcu arasında 9
5.Ecrin Efsa BÜYÜK                            12 Yaş Kızlar 81 sporcu arasında 1
6.Zümra Meryem ALAGÖZ               12 Yaş Kızlar  81 sporcu arasında  10
LAZOĞLU TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU
Türkiye Taekwando Federasyonu tarafından Konya ilinde organize edilen “Büyükler Türkiye Taekwondo Şampiyonası”nda Ordu Büyükşehir Belediyesi Sporcusu Hasan Can Lazoğlu 80 kg’da Büyükler Türkiye Şampiyonu olarak önemli bir başarıya imza attı. Lazoğlu aldığı dereceyle camiaya büyük sevinç yaşattı. 
BOKS’TA TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NA 
KATILACAK BAYANLAR BELLİ OLDU 
Ordu ilinde düzenlenen Yıldız ve Büyük Bayanlar Boks İl Seçmelerinde Ordu Büyükşehir Belediyespor Kulübü Boks Sporcularından Sıla Yılmaz 46 kg,  Gamze Soğuksu 48 kg ve Pınar Karadere 63 kg’da birinci oldu. Dereceye giren sporcular 11 - 17 Şubat 2019 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilecek olan Yıldız ve Büyük Bayanlar Türkiye Boks Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.