'HER KRİZ, YENİ BİR FIRSATTIR'

Gündem 23.05.2019 - 15:24, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4059+ kez okundu.
 

'HER KRİZ, YENİ BİR FIRSATTIR'

Vali Seddar Yavuz, Fatsa Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren işadamları ile iftar yemeği programında bir araya geldi.

Vali Seddar Yavuz, Fatsa Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren işadamları ile iftar yemeği programında bir araya geldi.  Fatsa Bolaman Park Restoranda düzenlenen iftar programına Vali Seddar Yavuz, Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Ethem Kibar, Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun Karataş, Fatsa Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren işadamları katıldı. İftar yemeği sonrası işadamları ile bir süre sohbette bulunan Vali Seddar Yavuz, ordu ekonomisine yaptıkları katkı dolayısıyla teşekkür etti. İşadamlarına, her krizin aynı zamanda bir fırsat yarattığını söyleyen Vali Seddar Yavuz, “Önemli olan krizleri fırsata dönüştürebilmektir. Biz zorluklarla karşılaştığımızda, çok daha üretken olan bir toplumuz” dedi. İşadamlarına moral veren Vali Yavuz, ”Daha sık bir araya gelelim ve sorunlarımızı çözecek pratik dokunuşlar yapalım. Şikâyet etmeden, moralsiz olmadan bunları aşacağız” diye konuştu.   Vali Seddar Yavuz konuşmasının devamında şunları kaydetti: “30 bin kişinin sanayide çalıştığı bir Ordu’yu mutlaka inşa etmeliyiz. Bu hayal bir şey değil. 10 yıl sonra bu şehirde minimum 3 milyon yerli ve yabancı turist portföyünü elde edeceğiz ve minimum 500 ila 750 bin arasında yabancı turist bu şehre gelecek. Hiç tartışmasız tabiatı, sahili bu kadar güzel korunmuş, Karadeniz’deki en güzel şehir burası. Bu şehrin geleceğine lütfen sizler de inanın.” Bentonit ve ağaç sanayindeki ihracat artışlara dikkat çeken Vali Yavuz, ihracatın çeşitlendiğini anlattı ve işadamlarına her zaman yanında olduğunu sözlerine ekledi.  
Vali Seddar Yavuz, Fatsa Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren işadamları ile iftar yemeği programında bir araya geldi.
Vali Seddar Yavuz, Fatsa Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren işadamları ile iftar yemeği programında bir araya geldi.
 Fatsa Bolaman Park Restoranda düzenlenen iftar programına Vali Seddar Yavuz, Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Ethem Kibar, Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun Karataş, Fatsa Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren işadamları katıldı.
İftar yemeği sonrası işadamları ile bir süre sohbette bulunan Vali Seddar Yavuz, ordu ekonomisine yaptıkları katkı dolayısıyla teşekkür etti.
İşadamlarına, her krizin aynı zamanda bir fırsat yarattığını söyleyen Vali Seddar Yavuz, “Önemli olan krizleri fırsata dönüştürebilmektir. Biz zorluklarla karşılaştığımızda, çok daha üretken olan bir toplumuz” dedi.
İşadamlarına moral veren Vali Yavuz, ”Daha sık bir araya gelelim ve sorunlarımızı çözecek pratik dokunuşlar yapalım. Şikâyet etmeden, moralsiz olmadan bunları aşacağız” diye konuştu.  
Vali Seddar Yavuz konuşmasının devamında şunları kaydetti: “30 bin kişinin sanayide çalıştığı bir Ordu’yu mutlaka inşa etmeliyiz. Bu hayal bir şey değil. 10 yıl sonra bu şehirde minimum 3 milyon yerli ve yabancı turist portföyünü elde edeceğiz ve minimum 500 ila 750 bin arasında yabancı turist bu şehre gelecek. Hiç tartışmasız tabiatı, sahili bu kadar güzel korunmuş, Karadeniz’deki en güzel şehir burası. Bu şehrin geleceğine lütfen sizler de inanın.”
Bentonit ve ağaç sanayindeki ihracat artışlara dikkat çeken Vali Yavuz, ihracatın çeşitlendiğini anlattı ve işadamlarına her zaman yanında olduğunu sözlerine ekledi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.