‘HER TELDEN HER DİLDEN’ KONSERİ

Kültür 26.02.2019 - 14:25, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3705+ kez okundu.
 

‘HER TELDEN HER DİLDEN’ KONSERİ

Altınordu Belediyesi ve Halk Müziği Araştırma ve Geliştirme Kültür Sanat ve Turizm Derneği (HAMAGED) Gönül Dostları Topluluğu tarafından “Her Telden Her Dilden” konulu konser düzenlendi.

Altınordu Belediyesi ve Halk Müziği Araştırma ve Geliştirme Kültür Sanat ve Turizm Derneği (HAMAGED) Gönül Dostları Topluluğu tarafından “Her Telden Her Dilden” konulu konser düzenlendi. Altınordu Belediyesi düzenlediği kültür sanat etkinlikleriyle Ordulu sanatseverlerin beğenisini topluyor. Bu kapsamda Altınordu Belediyesi ve HAMAGED Gönül Dostları Topluluğu iş birliği ile “Her Telden Her Dilden” konulu konser gerçekleştirildi. Ordu Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen konsere Ordu Vali Yardımcısı Ekrem Ballı, Altınordu Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Şaşmaz, daire müdürleri, birim amirleri ve çok sayıda sanatsever katıldı. CAN’DAN, BAŞKAN TEZCAN’A TEŞEKKÜR Konserin açılış konuşmasını yine konserin Sanat Yönetmenliği’ni üstlenen Taner Can yaptı. Can, konuşmasında HAMAGED olarak çok başarılı çalışmalara imza attıklarını söyledi. Yaptıkları çalışmalarda kendilerine destek veren Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan’a teşekkürlerini ileten Can, bu tür konserlerin ilerleyen dönemlerde de devam edeceğini sözlerine ekledi. VATANDAŞLAR UNUTULMAZ BİR AKŞAM YAŞADI Sanat Yönetmenliği’ni Taner Can’ın yaptığı “Her Telden Her Dilden” konulu konser koro ve solistlerinin performansları ile Ordu Kültür Sanat Merkezini dolduran vatandaşlara unutulmaz bir akşam yaşattı. Koro ve solistlerin seslendirdiği eserlere vatandaşlarda eşlik etti. Gerçekleştirilen “Her Telden Her Dilden” konulu konser, Ordu Vali Yardımcısı Ekrem Ballı’nın konserin Sanat Yönetmenliği’ni yapan Taner Can’a çiçek takdim etmesi ve hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.
Altınordu Belediyesi ve Halk Müziği Araştırma ve Geliştirme Kültür Sanat ve Turizm Derneği (HAMAGED) Gönül Dostları Topluluğu tarafından “Her Telden Her Dilden” konulu konser düzenlendi.

Altınordu Belediyesi ve Halk Müziği Araştırma ve Geliştirme Kültür Sanat ve Turizm Derneği (HAMAGED) Gönül Dostları Topluluğu tarafından “Her Telden Her Dilden” konulu konser düzenlendi.

Altınordu Belediyesi düzenlediği kültür sanat etkinlikleriyle Ordulu sanatseverlerin beğenisini topluyor. Bu kapsamda Altınordu Belediyesi ve HAMAGED Gönül Dostları Topluluğu iş birliği ile “Her Telden Her Dilden” konulu konser gerçekleştirildi. Ordu Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen konsere Ordu Vali Yardımcısı Ekrem Ballı, Altınordu Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Şaşmaz, daire müdürleri, birim amirleri ve çok sayıda sanatsever katıldı.

CAN’DAN, BAŞKAN TEZCAN’A TEŞEKKÜR

Konserin açılış konuşmasını yine konserin Sanat Yönetmenliği’ni üstlenen Taner Can yaptı. Can, konuşmasında HAMAGED olarak çok başarılı çalışmalara imza attıklarını söyledi. Yaptıkları çalışmalarda kendilerine destek veren Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan’a teşekkürlerini ileten Can, bu tür konserlerin ilerleyen dönemlerde de devam edeceğini sözlerine ekledi.

VATANDAŞLAR UNUTULMAZ BİR AKŞAM YAŞADI

Sanat Yönetmenliği’ni Taner Can’ın yaptığı “Her Telden Her Dilden” konulu konser koro ve solistlerinin performansları ile Ordu Kültür Sanat Merkezini dolduran vatandaşlara unutulmaz bir akşam yaşattı. Koro ve solistlerin seslendirdiği eserlere vatandaşlarda eşlik etti.

Gerçekleştirilen “Her Telden Her Dilden” konulu konser, Ordu Vali Yardımcısı Ekrem Ballı’nın konserin Sanat Yönetmenliği’ni yapan Taner Can’a çiçek takdim etmesi ve hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.