HERŞEY DAHA TEMİZ BİR ALTINORDU İÇİN

Gündem 09.03.2017 - 13:51, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2909+ kez okundu.
 

HERŞEY DAHA TEMİZ BİR ALTINORDU İÇİN

Altınordu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Çöp konteynerlerinin daha hijyenik koşullar sağlaması adına sisteme yeni kazandırılan “Mobil Yıkama Aracı” ile Altınordu’daki konteynerler artık daha temiz olacak.

Altınordu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler,mobil yıkama aracı ile gün içerisinde Altınordu kent merkezindeki konteynerlerı yıkıyor.Mobil araca monte edilmiş olan bir adet yüksek basınçlı jetting makinesi ile hem yüksek basınç hem de yıkama suyunun 80 dereceye sıcaklığa kadar ulaşması neticesinde konteynerlerde, atıklardan bulaşan bakteri ve mikroorganizmaların uzaklaştırılması sağlanıyor.   Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş yaptığı açıklamada “Altınordu ilçemizin genelindeki tüm konteynerlerin düzenli olarak yerinde yıkanmasını ve dezenfekte edilmesini sağlıyoruz. Konteyneri bulunduğu yerde dezenfekte ederek, koku gidericilerle yıkıyoruz. Özellikli esnafımızın yoğun olduğu bölgelerde bu çalışmalarımızı sıklıkla yapıyoruz. Mobil aracımız sayesinde mahallelerimizdeki konteynerlerimiz artık daha temiz ve kokusuz olacaklar”şeklinde konuştu.
Altınordu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Çöp konteynerlerinin daha hijyenik koşullar sağlaması adına sisteme yeni kazandırılan “Mobil Yıkama Aracı” ile Altınordu’daki konteynerler artık daha temiz olacak.

Altınordu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler,mobil yıkama aracı ile gün içerisinde Altınordu kent merkezindeki konteynerlerı yıkıyor.Mobil araca monte edilmiş olan bir adet yüksek basınçlı jetting makinesi ile hem yüksek basınç hem de yıkama suyunun 80 dereceye sıcaklığa kadar ulaşması neticesinde konteynerlerde, atıklardan bulaşan bakteri ve mikroorganizmaların uzaklaştırılması sağlanıyor.

 

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş yaptığı açıklamada “Altınordu ilçemizin genelindeki tüm konteynerlerin düzenli olarak yerinde yıkanmasını ve dezenfekte edilmesini sağlıyoruz. Konteyneri bulunduğu yerde dezenfekte ederek, koku gidericilerle yıkıyoruz. Özellikli esnafımızın yoğun olduğu bölgelerde bu çalışmalarımızı sıklıkla yapıyoruz. Mobil aracımız sayesinde mahallelerimizdeki konteynerlerimiz artık daha temiz ve kokusuz olacaklar”şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.