HİKMET POYRAZ 6 AYDA NE YAPTINIZ DEDİ

Siyaset 08.10.2019 - 13:16, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2133+ kez okundu.
 

HİKMET POYRAZ 6 AYDA NE YAPTINIZ DEDİ

Emek Partisi Ordu İl Başkanı Hikmet Poyraz, Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin altı ayını değerlendirerek “Ordu için kayıp 6 ay geçirdik.” dedi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkanı Hilmi Güler’in altı aydır beton ve inşaat projeleri açıklamaktan başka bir şey yapmadığını belirten Emek Partisi Ordu İl Başkanı Hikmet Poyraz, “Altı aydır Sayın Güler’den soyut proje açıklaması duyduk. 600’ün üzerinde proje önerisi olduğunu söylüyor. Ama Ordu’nun en acil sorunları çözümlenemedi. Yağmur ve güneşten korunaklı dolmuş durağı gereksinimi olan yerler var. Otopark sorunu acilliğini devam ettiriyor. Ama Sayın Başkan nedense bugünün sorunlarına yönelik adım atması gerekirken belki 50 yıl sonra gereksinim duyulacak sorunlara öncelik veriyor. Öznesi insan olan ve sosyal yaşama yönelik projeler de yok.” dedi. STRATEJİK PLAN NEREDE Büyükşehir ve Altınordu Belediyelerine altı ay içinde hazırlanması yasal olarak zorunlu olan stratejik planlama hakkında yazılar yazdık, basın açıklamaları yaptık. Eylül ayı Meclis toplantısında gündeme gelmesi gereken beş yıllık stratejik plan görüşülmedi bile. Ülke tek kişi üzerinden yönetilmek isteniyor, belediyeler de aynı anlayışla yönetiliyor. Yasa, yönetmelik; uyulması gereken kurallar önemli değil. Belediye başkanı ne derse o oluyor. Meclis önemli değil, halkın talepleri hiç önemli değil. Sayın Güler, stratejik planlama hakkında bir açıklama yapmalı. “ dedi. 
Emek Partisi Ordu İl Başkanı Hikmet Poyraz, Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin altı ayını değerlendirerek “Ordu için kayıp 6 ay geçirdik.” dedi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkanı Hilmi Güler’in altı aydır beton ve inşaat projeleri açıklamaktan başka bir şey yapmadığını belirten Emek Partisi Ordu İl Başkanı Hikmet Poyraz, “Altı aydır Sayın Güler’den soyut proje açıklaması duyduk. 600’ün üzerinde proje önerisi olduğunu söylüyor. Ama Ordu’nun en acil sorunları çözümlenemedi. Yağmur ve güneşten korunaklı dolmuş durağı gereksinimi olan yerler var. Otopark sorunu acilliğini devam ettiriyor. Ama Sayın Başkan nedense bugünün sorunlarına yönelik adım atması gerekirken belki 50 yıl sonra gereksinim duyulacak sorunlara öncelik veriyor. Öznesi insan olan ve sosyal yaşama yönelik projeler de yok.” dedi.

STRATEJİK PLAN NEREDE

Büyükşehir ve Altınordu Belediyelerine altı ay içinde hazırlanması yasal olarak zorunlu olan stratejik planlama hakkında yazılar yazdık, basın açıklamaları yaptık. Eylül ayı Meclis toplantısında gündeme gelmesi gereken beş yıllık stratejik plan görüşülmedi bile. Ülke tek kişi üzerinden yönetilmek isteniyor, belediyeler de aynı anlayışla yönetiliyor. Yasa, yönetmelik; uyulması gereken kurallar önemli değil. Belediye başkanı ne derse o oluyor. Meclis önemli değil, halkın talepleri hiç önemli değil. Sayın Güler, stratejik planlama hakkında bir açıklama yapmalı. “ dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.