HİLMİ GÜLER: “TARİHİN EZBERİNİ BOZACAĞIZ”

Gündem 04.07.2019 - 16:20, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4248+ kez okundu.
 

HİLMİ GÜLER: “TARİHİN EZBERİNİ BOZACAĞIZ”

15. Vosvos Şenliği kapsamında Ordu’da bir araya gelen vosvos tutkunları, şenliğin 4. gününde 3 bin 500 yıl önce Doğu Roma İmparatorluğu döneminde “Argonot Efsanesi'nin” yaşandığı Yason Burnu'nda toplandı.

15. Vosvos Şenliği kapsamında Ordu’da bir araya gelen vosvos tutkunları, şenliğin 4. gününde 3 bin 500 yıl önce Doğu Roma İmparatorluğu döneminde “Argonot Efsanesi'nin” yaşandığı Yason Burnu'nda toplandı. Buradan konvoy halinde yola çıkan vosvosları Ordu Büyükşehir Belediyesi önünde Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler misafir etti. Vosvos tutkunlarının obalar şehri Ordu’nun tanıtımına katkı sunduğunu söyleyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Ülkemizin dört bir yanından gelen vosvos severleri bağrımıza bastık. Size elimizden geldiğince Ordulu misafirperverliğimizi göstermeye çalışacağız. Bu güzelliklerle Ordu’muza zenginlik kattığınız için ne kadar teşekkür etsem azdır” dedi. “BİZİM İÇİN ÇOK ÖZELSİNİZ” Şenlik kapsamında bir araya gelen vosvosların Ordu’nun güzelliğine güzellik kattığını söyleyen Başkan Güler, “Ülkemizin dört bir yanından gelen vosvos severleri bağrımıza bastık. Rengârenk vosvoslarla Ordu’muzun şelalelerine, yaylalarına, obalarına, kanyonlarına, denizine güzellik kattınız. Bunun için size özellikle teşekkür ediyorum. Sizi güzel Ünye’mizde ağırlamaya çalıştık. Bizim sadece Altınordu’muz değil Ünye’miz, Aybastı’mız, Çaybaşı’mız ve tüm ilçelerimiz sizin için kamp yeridir. İstediğiniz her yerde kamplarınızı yapabilirsiniz. Bizim için çok özelsiniz. Hiçbir şekilde çekinmeden istediğiniz her yerde kampınızı düzenleyebilirsiniz. Bu kamplarda bütün streslerinizi atabilirsiniz. Turizm elçisi olarak bu güzellikleri bütün dünyaya yaymalıyız. Ordu Bergama gibi Efes gibi tarihi güzellikleri olan bir şehirdir. Buradaki tarihi eserler turizme büyük hizmetler sunuyor. Tarihin ezberini bozacağız. Vosvoscularımız buradan Çambaşı Yaylası’na gidecekler. Ordu’muz obalar şehridir. Çambaşı’nda Çelikkıran Obası’nda kalacaklar. Burada foto safari ve dağ yürüyüşü yapacaklar. Sonra Susuz Obası ve Köse Obası’na gidecekler. Daha sonra Gerce Şelalesi’ni göreceksiniz. Size buralarda da elimizden geldiğince misafirperverliğimizi göstermeye çalışacağız. Bu güzelliklerle Ordu’muza zenginlik kattığınız için ne kadar teşekkür etsem azdır. Hepinize saygılar sunuyorum” diye konuştu. DERNEK BAŞKANI ODABAŞ: “BUGÜNE İMZA ATABİLDİĞİMİZ İÇİN ÇOK MUTLUYUM” Ordu Vosvos Kulübü Derneği Başkanı Şükrü Odabaş ise, “Bugüne imza atabildiğimiz için çok mutluyum. Bize direktif veren, kapılarına açan ve bizi burada ağırlayan başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Hilmi Güler olmak üzere destek veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Çınarsuyu’nu en güzel şekilde halka açıp karavanların, vosvoscuların, bisikletçilerin uğrak alanı olan bir yer haline gelmesini istiyorum. Sizlere hizmet edebildiğimiz için çok mutluyum” şeklinde konuştu.
15. Vosvos Şenliği kapsamında Ordu’da bir araya gelen vosvos tutkunları, şenliğin 4. gününde 3 bin 500 yıl önce Doğu Roma İmparatorluğu döneminde “Argonot Efsanesi'nin” yaşandığı Yason Burnu'nda toplandı.

15. Vosvos Şenliği kapsamında Ordu’da bir araya gelen vosvos tutkunları, şenliğin 4. gününde 3 bin 500 yıl önce Doğu Roma İmparatorluğu döneminde “Argonot Efsanesi'nin” yaşandığı Yason Burnu'nda toplandı. Buradan konvoy halinde yola çıkan vosvosları Ordu Büyükşehir Belediyesi önünde Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler misafir etti.

Vosvos tutkunlarının obalar şehri Ordu’nun tanıtımına katkı sunduğunu söyleyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Ülkemizin dört bir yanından gelen vosvos severleri bağrımıza bastık. Size elimizden geldiğince Ordulu misafirperverliğimizi göstermeye çalışacağız. Bu güzelliklerle Ordu’muza zenginlik kattığınız için ne kadar teşekkür etsem azdır” dedi.

“BİZİM İÇİN ÇOK ÖZELSİNİZ”

Şenlik kapsamında bir araya gelen vosvosların Ordu’nun güzelliğine güzellik kattığını söyleyen Başkan Güler, “Ülkemizin dört bir yanından gelen vosvos severleri bağrımıza bastık. Rengârenk vosvoslarla Ordu’muzun şelalelerine, yaylalarına, obalarına, kanyonlarına, denizine güzellik kattınız. Bunun için size özellikle teşekkür ediyorum. Sizi güzel Ünye’mizde ağırlamaya çalıştık. Bizim sadece Altınordu’muz değil Ünye’miz, Aybastı’mız, Çaybaşı’mız ve tüm ilçelerimiz sizin için kamp yeridir. İstediğiniz her yerde kamplarınızı yapabilirsiniz. Bizim için çok özelsiniz. Hiçbir şekilde çekinmeden istediğiniz her yerde kampınızı düzenleyebilirsiniz. Bu kamplarda bütün streslerinizi atabilirsiniz. Turizm elçisi olarak bu güzellikleri bütün dünyaya yaymalıyız. Ordu Bergama gibi Efes gibi tarihi güzellikleri olan bir şehirdir. Buradaki tarihi eserler turizme büyük hizmetler sunuyor. Tarihin ezberini bozacağız. Vosvoscularımız buradan Çambaşı Yaylası’na gidecekler. Ordu’muz obalar şehridir. Çambaşı’nda Çelikkıran Obası’nda kalacaklar. Burada foto safari ve dağ yürüyüşü yapacaklar. Sonra Susuz Obası ve Köse Obası’na gidecekler. Daha sonra Gerce Şelalesi’ni göreceksiniz. Size buralarda da elimizden geldiğince misafirperverliğimizi göstermeye çalışacağız. Bu güzelliklerle Ordu’muza zenginlik kattığınız için ne kadar teşekkür etsem azdır. Hepinize saygılar sunuyorum” diye konuştu.

DERNEK BAŞKANI ODABAŞ: “BUGÜNE İMZA ATABİLDİĞİMİZ İÇİN ÇOK MUTLUYUM”

Ordu Vosvos Kulübü Derneği Başkanı Şükrü Odabaş ise, “Bugüne imza atabildiğimiz için çok mutluyum. Bize direktif veren, kapılarına açan ve bizi burada ağırlayan başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Hilmi Güler olmak üzere destek veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Çınarsuyu’nu en güzel şekilde halka açıp karavanların, vosvoscuların, bisikletçilerin uğrak alanı olan bir yer haline gelmesini istiyorum. Sizlere hizmet edebildiğimiz için çok mutluyum” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.