HİZMET SEFERBERLİĞİ MAHALLELERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRMEYE DEVAM EDİYOR

Gündem 04.07.2022 - 01:00, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2832+ kez okundu.
 

HİZMET SEFERBERLİĞİ MAHALLELERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRMEYE DEVAM EDİYOR

Altınordu Belediye Başkan Aşkın Tören’in yaşanabilir şehir hedefiyle her alanda olduğu gibi altyapı ve ulaşım alanında da başlattığı hizmet seferberliği tüm hızıyla sürüyor.

 Altınordu Belediye Başkan Aşkın Tören’in yaşanabilir şehir hedefiyle her alanda olduğu gibi altyapı ve ulaşım alanında da başlattığı hizmet seferberliği tüm hızıyla sürüyor. Kırsal mahallelileri bir bir yılların sorunlarından kurtaran beton yol programında Kızılhisar ile birlikte tamamlanan mahalle sayısı 44 oldu. Başkan Tören öncülüğünde, eser ve hizmet belediyeciliği anlayışı doğrultusunda hayata geçirdiği dev altyapı ve yol yatırımları ile yaşanabilir modern şehir hedefine adım adım ilerleyen Altınordu, öncü ve örnek sosyal ve kültürel belediyecilik uygulamalarıyla da vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmaya ve gönül köprüleri kurmaya devam ediyor.  KIZILHİSAR MAHALLESİ’NİN 5 SOKAĞI ULAŞIMDA KONFORA KAVUŞTU Başkan Aşkın Tören’in talimatları ve koyduğu hedefler doğrultusunda yoğun bir mesai ile devam eden beton yol programı mahalle mahalle seri bir şekilde kaliteden ödün verilmeden tamamlanıyor. Eş zamanlı birkaç mahallede sürdürülen çalışmaların Kızılhisar etabında; Servelioğlu, Sofu, Göldüzü, Zabuncuoğlu ve Şabadun Sokakları toz ve çamur çilesinden kurtarılarak beton yol konforu ile mahalle sakinlerinin hizmetine sunuldu.  BAŞKAN TÖREN, “HEMŞEHRİLERİMİZİ NİTELİKLİ HİZMETLER İLE BULUŞTURMAYA DEVAM EDECEĞİZ”  Tüm çalışmaları bizzat sahadan takip eden Başkan Aşkın Tören, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde hizmet ve eser belediyeciliği anlayışıyla şehrimize dokunmaya, şehri inşa ederken insanımızı asla ihmal etmeyen Gönül belediyeciliği anlayışıyla da hemşehrilerimizin hayatlarını kolaylaştırmaya onların rızalarını ve hayır dualarını kazanmaya gayret ediyoruz. Kırsal mahallelerimizde devam eden beton yol programımız şehrimizin dört bir yanında kesintisiz süren çalışmalarımızdan sadece bir tanesi. Tamamlanan çalışmamız çok değerli mahalle sakinlerimize hayırlı uğurlu olsun. Şehrimizi yaşanabilir şehirler liginde daha üst sıralara taşımak ve hemşehrilerimizin yüzlerini güldürebilmek adına daha çok çalışmaya ve nitelikli hizmetler üretmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu. 
Altınordu Belediye Başkan Aşkın Tören’in yaşanabilir şehir hedefiyle her alanda olduğu gibi altyapı ve ulaşım alanında da başlattığı hizmet seferberliği tüm hızıyla sürüyor.

 Altınordu Belediye Başkan Aşkın Tören’in yaşanabilir şehir hedefiyle her alanda olduğu gibi altyapı ve ulaşım alanında da başlattığı hizmet seferberliği tüm hızıyla sürüyor. Kırsal mahallelileri bir bir yılların sorunlarından kurtaran beton yol programında Kızılhisar ile birlikte tamamlanan mahalle sayısı 44 oldu.

Başkan Tören öncülüğünde, eser ve hizmet belediyeciliği anlayışı doğrultusunda hayata geçirdiği dev altyapı ve yol yatırımları ile yaşanabilir modern şehir hedefine adım adım ilerleyen Altınordu, öncü ve örnek sosyal ve kültürel belediyecilik uygulamalarıyla da vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmaya ve gönül köprüleri kurmaya devam ediyor.

 KIZILHİSAR MAHALLESİ’NİN 5 SOKAĞI ULAŞIMDA KONFORA KAVUŞTU

Başkan Aşkın Tören’in talimatları ve koyduğu hedefler doğrultusunda yoğun bir mesai ile devam eden beton yol programı mahalle mahalle seri bir şekilde kaliteden ödün verilmeden tamamlanıyor. Eş zamanlı birkaç mahallede sürdürülen çalışmaların Kızılhisar etabında; Servelioğlu, Sofu, Göldüzü, Zabuncuoğlu ve Şabadun Sokakları toz ve çamur çilesinden kurtarılarak beton yol konforu ile mahalle sakinlerinin hizmetine sunuldu.

 BAŞKAN TÖREN, “HEMŞEHRİLERİMİZİ NİTELİKLİ HİZMETLER İLE BULUŞTURMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

 Tüm çalışmaları bizzat sahadan takip eden Başkan Aşkın Tören, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde hizmet ve eser belediyeciliği anlayışıyla şehrimize dokunmaya, şehri inşa ederken insanımızı asla ihmal etmeyen Gönül belediyeciliği anlayışıyla da hemşehrilerimizin hayatlarını kolaylaştırmaya onların rızalarını ve hayır dualarını kazanmaya gayret ediyoruz. Kırsal mahallelerimizde devam eden beton yol programımız şehrimizin dört bir yanında kesintisiz süren çalışmalarımızdan sadece bir tanesi. Tamamlanan çalışmamız çok değerli mahalle sakinlerimize hayırlı uğurlu olsun. Şehrimizi yaşanabilir şehirler liginde daha üst sıralara taşımak ve hemşehrilerimizin yüzlerini güldürebilmek adına daha çok çalışmaya ve nitelikli hizmetler üretmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.