HİZMET VERMEYE BAŞLADI

Sağlık 13.01.2021 - 00:14, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3148+ kez okundu.
 

HİZMET VERMEYE BAŞLADI

Ordu’da sunulmakta olan Ağız ve Diş Sağlığı Hizmetlerine vatandaşlarımızın daha rahat ulaşabilmesi ve covid-19 salgını nedeniyle Merkez Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yoğunluğunu azaltmak amacıyla Akyazı Semt polikliniğinde 7 ünit ile ağız ve diş sağlığı hizmeti verilmeye başladı.

Ordu’da  sunulmakta olan Ağız ve Diş Sağlığı Hizmetlerine vatandaşlarımızın daha rahat ulaşabilmesi ve covid-19 salgını nedeniyle Merkez Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yoğunluğunu azaltmak amacıyla Akyazı Semt polikliniğinde 7 ünit ile ağız ve diş sağlığı hizmeti verilmeye başladı. Sağlık Müdürü  Dr.Mustafa Kasapoğlu ve Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Uzm.Dr.Ali Altınbaş  11.01.2021 tarihinde hizmet vermeye başlayan semt polikliniğini ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi. İnceleme sonrasında bir açıklama yapan İl Sağlık Müdürümüz Dr.Mustafa Kasapoğlu Pandemiden dolayı kalabalık ortamlarda oluşabilecek olumsuz durumların önüne geçmek için tüm vatandaşlarımızın 182 nolu telefonu arayarak veya MHRS internet sitesinden randevu oluşturarak başvurmalarının önemine vurgu yaptı. Personeli de ziyaret eden Kasapoğlu, “Ağız ve Diş Sağlığı Semt Polikliniğimiz tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.    
Ordu’da sunulmakta olan Ağız ve Diş Sağlığı Hizmetlerine vatandaşlarımızın daha rahat ulaşabilmesi ve covid-19 salgını nedeniyle Merkez Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yoğunluğunu azaltmak amacıyla Akyazı Semt polikliniğinde 7 ünit ile ağız ve diş sağlığı hizmeti verilmeye başladı.

Ordu’da  sunulmakta olan Ağız ve Diş Sağlığı Hizmetlerine vatandaşlarımızın daha rahat ulaşabilmesi ve covid-19 salgını nedeniyle Merkez Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yoğunluğunu azaltmak amacıyla Akyazı Semt polikliniğinde 7 ünit ile ağız ve diş sağlığı hizmeti verilmeye başladı.

Sağlık Müdürü  Dr.Mustafa Kasapoğlu ve Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Uzm.Dr.Ali Altınbaş  11.01.2021 tarihinde hizmet vermeye başlayan semt polikliniğini ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi. İnceleme sonrasında bir açıklama yapan İl Sağlık Müdürümüz Dr.Mustafa Kasapoğlu Pandemiden dolayı kalabalık ortamlarda oluşabilecek olumsuz durumların önüne geçmek için tüm vatandaşlarımızın 182 nolu telefonu arayarak veya MHRS internet sitesinden randevu oluşturarak başvurmalarının önemine vurgu yaptı. Personeli de ziyaret eden Kasapoğlu, “Ağız ve Diş Sağlığı Semt Polikliniğimiz tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.