İÇME SUYU DEPOLARINA BAKIM​

Gündem 31.08.2020 - 19:20, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4206+ kez okundu.
 

İÇME SUYU DEPOLARINA BAKIM​

Ordu Büyükşehir Belediyesi 19 ilçede içme suyu depolarında bakım ve onarım çalışmalarına hız verdi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi 19 ilçede içme suyu depolarında bakım ve onarım çalışmalarına hız verdi. Çalışma ile vatandaşların daha temiz, sağlıklı ve hijyenik suya kavuşması hedefleniyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi OSKİ Genel Müdürlüğü, merkez dışındaki 19 ilçede halkın daha sağlıklı içme suyu kullanması için çalışma yapıyor. OSKİ ekipleri ilçelerde bulunan 1.200 içme suyu deposunun 54 tanesinde temmuz-ağustos aylarında bakım ve onarım çalışması yaptı. “DEPOLARA BAKIM ÇALIŞMALARI BELİRLİ PERİYOTLARDA YAPILIYOR” OSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri tarafından vatandaşlara içme suyu sağlanan depolarda belirli periyotlarda bakım ve onarım çalışmasının yapıldığının altını çizen Genel Müdür Murat Us, “Ordu Büyükşehir Belediyesi OSKİ Genel Müdürlüğü olarak il genelinde bulunan ve vatandaşlarımıza içme suyu sağlayan depolarda belirli aralıklarla bakım çalışması yapıyoruz. İl genelinde 1.200 adet depomuzun tamamı ekiplerimiz tarafından tek tek taranıyor. Bunun haricinde eski depolar tadilattan geçiriliyor ve yenileniyor. Depoların içlerini, tesisatlarını, dış cephelerini ve çevre düzenlemelerini içeren tadilat çalışması ile hizmet kalitesi artırılıyor. Bakım ve onarımı yapılan içme suyu depoları daha temiz, sağlıklı ve hijyenik koşullarda içme suyunu depolayarak halka ulaşımı sağlanıyor. Bakım ve onarımla birlikte kayıp ve kaçak oranları da azalıyor” dedi. DEPO BİNALARI GÜZELLEŞTİRİLİYOR İçme suyu depolarında dezenfeksiyon ve klorlama çalışmalarıyla birlikte bakım, onarım, sızdırmazlık, peyzaj ve düzenli temizlik çalışmalarının da yürütüldüğünü sözlerine ekleyen OSKİ Genel Müdürü Murat US, “Temmuz-ağustos ayları arasında ekiplerimiz 54 adet depo/terfide temizlik, boya, tadilat ve montaj işleri tamamlanmıştır. Yapılan çalışmalar sonucunda dezenfeksiyon ve klorlama faaliyetleriyle Ordu genelinde şebeke suları kontrol altında tutulmaktadır” şeklinde konuştu.
Ordu Büyükşehir Belediyesi 19 ilçede içme suyu depolarında bakım ve onarım çalışmalarına hız verdi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi 19 ilçede içme suyu depolarında bakım ve onarım çalışmalarına hız verdi. Çalışma ile vatandaşların daha temiz, sağlıklı ve hijyenik suya kavuşması hedefleniyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi OSKİ Genel Müdürlüğü, merkez dışındaki 19 ilçede halkın daha sağlıklı içme suyu kullanması için çalışma yapıyor. OSKİ ekipleri ilçelerde bulunan 1.200 içme suyu deposunun 54 tanesinde temmuz-ağustos aylarında bakım ve onarım çalışması yaptı.

“DEPOLARA BAKIM ÇALIŞMALARI BELİRLİ PERİYOTLARDA YAPILIYOR”

OSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri tarafından vatandaşlara içme suyu sağlanan depolarda belirli periyotlarda bakım ve onarım çalışmasının yapıldığının altını çizen Genel Müdür Murat Us, “Ordu Büyükşehir Belediyesi OSKİ Genel Müdürlüğü olarak il genelinde bulunan ve vatandaşlarımıza içme suyu sağlayan depolarda belirli aralıklarla bakım çalışması yapıyoruz. İl genelinde 1.200 adet depomuzun tamamı ekiplerimiz tarafından tek tek taranıyor. Bunun haricinde eski depolar tadilattan geçiriliyor ve yenileniyor. Depoların içlerini, tesisatlarını, dış cephelerini ve çevre düzenlemelerini içeren tadilat çalışması ile hizmet kalitesi artırılıyor. Bakım ve onarımı yapılan içme suyu depoları daha temiz, sağlıklı ve hijyenik koşullarda içme suyunu depolayarak halka ulaşımı sağlanıyor. Bakım ve onarımla birlikte kayıp ve kaçak oranları da azalıyor” dedi.

DEPO BİNALARI GÜZELLEŞTİRİLİYOR

İçme suyu depolarında dezenfeksiyon ve klorlama çalışmalarıyla birlikte bakım, onarım, sızdırmazlık, peyzaj ve düzenli temizlik çalışmalarının da yürütüldüğünü sözlerine ekleyen OSKİ Genel Müdürü Murat US, “Temmuz-ağustos ayları arasında ekiplerimiz 54 adet depo/terfide temizlik, boya, tadilat ve montaj işleri tamamlanmıştır. Yapılan çalışmalar sonucunda dezenfeksiyon ve klorlama faaliyetleriyle Ordu genelinde şebeke suları kontrol altında tutulmaktadır” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.