İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLER İÇİN MAĞAZA

Gündem 04.04.2019 - 17:03, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3918+ kez okundu.
 

İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLER İÇİN MAĞAZA

Ordu Üniversitesi tarafından başlatılan sosyal sorumluluk projesi kapsamında, ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin ücretsiz bir şekilde faydalanabileceği “Giysi Dünyası” mağazası açıldı.

Ordu Üniversitesi  tarafından başlatılan sosyal sorumluluk projesi kapsamında, ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin ücretsiz bir şekilde faydalanabileceği “Giysi Dünyası” mağazası açıldı. Morfoloji binasında Ordu Üniversitesi  Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tevfik Noyan tarafından gerçekleştirilen açılışa Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nülüfer Erbil, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Öznur Ergen Akçin, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Ercüment Erdoğan, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı. İhtiyaç sahibi öğrencilerimize ücretsiz bir şekilde giysi temininin amaçlandığı sosyal sorumluluk projesi kapsamında Üniversitemiz personeli ve öğrencileri tarafından Cumhuriyet Yerleşkesi içerisinde belirlenen noktalara bırakılan 900 adet kıyafet Morfoloji binasında açılan giysi odasında toplandı. Ön kontrolden geçirilerek giyilebilecek durumda olan temiz ve ütülenmiş kıyafetlerin reyonlara yerleştirildiği mağazada hiç giyilmemiş giysiler de yer aldı. Tüm ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin faydalanabileceği giysi odasının hafta içi 15.00-17.00 saatleri arasında açık olacağı bilgisi verildi. Ordu Üniversitesinin bilimsel çalışmalar üreten dinamik yapısını sağlamlaştıran sosyal bilincini oraya koyan yurttaş odaklı projeler de üreterek toplumsal duyarlılıkla hareket ettiğini ifade eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, “Üniversiteler, sadece bilim merkezi değil aynı zamanda sosyal sorumluluk çalışmalarına imza atan öncü sosyal lider konumunda olan kurumlardır. Bu konumdan aldığı misyonla hareket sahasını çizen Ordu Üniversitesi de sahip olduğu öğrenci kulüpleri ve birimleri ile gerçekleştirdiği sosyal kampanyalarla toplumsal yarar odaklı hizmet çalışmaları gerçekleştirmektedir. Bu kapsamda Üniversitemizde gerçekleştirilen ‘Giysi Dünyası’ isimli sosyal sorumluluk çalışması Üniversitemizin iç paydaşlarının katkı sunması sonucunda Cumhuriyet Yerleşkemizin içerisinde belirli noktalara bırakılan giysiler bir araya getirilerek ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin hizmetine sunulmuştur. Bu tür çalışmaların Ordu Üniversitesinin toplum odaklı hizmet rolünü vurgulayacağının inancıyla ‘Giysi Dünyası’ projesinde emeği geçen tüm personel ve öğrencilerimizi kutluyorum.” şeklinde konuştu.  
Ordu Üniversitesi tarafından başlatılan sosyal sorumluluk projesi kapsamında, ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin ücretsiz bir şekilde faydalanabileceği “Giysi Dünyası” mağazası açıldı.

Ordu Üniversitesi  tarafından başlatılan sosyal sorumluluk projesi kapsamında, ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin ücretsiz bir şekilde faydalanabileceği “Giysi Dünyası” mağazası açıldı.

Morfoloji binasında Ordu Üniversitesi  Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tevfik Noyan tarafından gerçekleştirilen açılışa Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nülüfer Erbil, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Öznur Ergen Akçin, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Ercüment Erdoğan, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

İhtiyaç sahibi öğrencilerimize ücretsiz bir şekilde giysi temininin amaçlandığı sosyal sorumluluk projesi kapsamında Üniversitemiz personeli ve öğrencileri tarafından Cumhuriyet Yerleşkesi içerisinde belirlenen noktalara bırakılan 900 adet kıyafet Morfoloji binasında açılan giysi odasında toplandı. Ön kontrolden geçirilerek giyilebilecek durumda olan temiz ve ütülenmiş kıyafetlerin reyonlara yerleştirildiği mağazada hiç giyilmemiş giysiler de yer aldı. Tüm ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin faydalanabileceği giysi odasının hafta içi 15.00-17.00 saatleri arasında açık olacağı bilgisi verildi.

Ordu Üniversitesinin bilimsel çalışmalar üreten dinamik yapısını sağlamlaştıran sosyal bilincini oraya koyan yurttaş odaklı projeler de üreterek toplumsal duyarlılıkla hareket ettiğini ifade eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, “Üniversiteler, sadece bilim merkezi değil aynı zamanda sosyal sorumluluk çalışmalarına imza atan öncü sosyal lider konumunda olan kurumlardır. Bu konumdan aldığı misyonla hareket sahasını çizen Ordu Üniversitesi de sahip olduğu öğrenci kulüpleri ve birimleri ile gerçekleştirdiği sosyal kampanyalarla toplumsal yarar odaklı hizmet çalışmaları gerçekleştirmektedir. Bu kapsamda Üniversitemizde gerçekleştirilen ‘Giysi Dünyası’ isimli sosyal sorumluluk çalışması Üniversitemizin iç paydaşlarının katkı sunması sonucunda Cumhuriyet Yerleşkemizin içerisinde belirli noktalara bırakılan giysiler bir araya getirilerek ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin hizmetine sunulmuştur. Bu tür çalışmaların Ordu Üniversitesinin toplum odaklı hizmet rolünü vurgulayacağının inancıyla ‘Giysi Dünyası’ projesinde emeği geçen tüm personel ve öğrencilerimizi kutluyorum.” şeklinde konuştu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.