İL MÜDÜRÜ GENÇ MİNİK JUDOCULARLA MİNDERE ÇIKTI

Spor 22.07.2022 - 14:35, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3732+ kez okundu.
 

İL MÜDÜRÜ GENÇ MİNİK JUDOCULARLA MİNDERE ÇIKTI

            Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, Ünye İlçesinde GSB Yaz Spor Okulları kapsamında yapılan judo antrenmanını ziyaret etti.             Genç, judogisini giyip sporcular ile antrenman yaptı. Eğlenceli geçen antrenmanın yanı sıra öğrenciler antrenmana katılan İl Müdürünü aralarında gördüklerinde çok mutlu oldular.             Gençlik ve Spor Bakanlığı Yaz Spor Okulları kapsamında bu yıl kurslara kayıt yapan öğrenciler ile antrenman yapan İl Müdürü Genç, İlk olarak sporcular ile antrenör komutu ile teknik çalıştılar. Ardından 20 minik sporcu ile aynı anda judo yaptı. Sporcuların gücüne dayanamayan Genç, minik judokalar tarafından ippon yapıldı. Antrenman sonrasında sporcular ile sohbet etti. Gençlik ve Spor Bakanlığının spora ve sporculara verdiği desteği ve imkanları aktardı. Sporculara şampiyonluğun hangi yollardan geçtiğini, çok çalışmanın yanı sıra kaybetme ve kazanma duygusunu öğrencilere aşıladı.             İl Müdürü Genç, “Her çalışan şampiyon olmuyor ancak şampiyonlar çok çalışanların arasından çıkıyor. Sizlerde şampiyon olabilirsiniz. Ay Yıldızlı Al Bayrağımızı en iyi şekilde temsil edebilir ve uluslararası müsabakalarda bayrağımızı en üste taşıyıp İstiklal Marşı’mızı okuyabilirsiniz. Sizler erken yaşta judoya başlayarak bu hayallerinizi gerçekleştirebilecek güce sahip olduğunuzu gösteriyorsunuz.” dedi.             Sporculara judonun yanı sıra eğitim öğretim hayatlarında da başarısını soran Gençlik ve Spor İl Müdürü Genç, öğrenciler takdir ve teşekkür belgeleri aldıklarını ilettiler. 

            Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, Ünye İlçesinde GSB Yaz Spor Okulları kapsamında yapılan judo antrenmanını ziyaret etti.

            Genç, judogisini giyip sporcular ile antrenman yaptı. Eğlenceli geçen antrenmanın yanı sıra öğrenciler antrenmana katılan İl Müdürünü aralarında gördüklerinde çok mutlu oldular.

            Gençlik ve Spor Bakanlığı Yaz Spor Okulları kapsamında bu yıl kurslara kayıt yapan öğrenciler ile antrenman yapan İl Müdürü Genç, İlk olarak sporcular ile antrenör komutu ile teknik çalıştılar. Ardından 20 minik sporcu ile aynı anda judo yaptı. Sporcuların gücüne dayanamayan Genç, minik judokalar tarafından ippon yapıldı. Antrenman sonrasında sporcular ile sohbet etti. Gençlik ve Spor Bakanlığının spora ve sporculara verdiği desteği ve imkanları aktardı. Sporculara şampiyonluğun hangi yollardan geçtiğini, çok çalışmanın yanı sıra kaybetme ve kazanma duygusunu öğrencilere aşıladı.

            İl Müdürü Genç, “Her çalışan şampiyon olmuyor ancak şampiyonlar çok çalışanların arasından çıkıyor. Sizlerde şampiyon olabilirsiniz. Ay Yıldızlı Al Bayrağımızı en iyi şekilde temsil edebilir ve uluslararası müsabakalarda bayrağımızı en üste taşıyıp İstiklal Marşı’mızı okuyabilirsiniz. Sizler erken yaşta judoya başlayarak bu hayallerinizi gerçekleştirebilecek güce sahip olduğunuzu gösteriyorsunuz.” dedi.

            Sporculara judonun yanı sıra eğitim öğretim hayatlarında da başarısını soran Gençlik ve Spor İl Müdürü Genç, öğrenciler takdir ve teşekkür belgeleri aldıklarını ilettiler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.