İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ YENİ HİZMET BİNASI YAPIM İHALESİ YAPILDI

Gündem 22.07.2015 - 10:27, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3938+ kez okundu.
 

İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ YENİ HİZMET BİNASI YAPIM İHALESİ YAPILDI

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü yeni hizmet binası yapım işi ihalesi bugün yapıldı.

Kamu İhale Kurumu  Ekap sistemi üzerinden 19 iştirakçi firmanın  ilgilendiği ihale, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) tarafından Ordu Valiliği Büyük Toplantı  Salonunda gerçekleştirildi. 17 firmanın  teklif verdiği  ve açık ihale usulü ile yapılan Ordu İl Emniyet Müdürlüğü  yeni hizmet binası yapım işi ihalesi ile ilgili ihale komisyonunca tekliflerin mevzuat yönünden değerlendirme işlemlerine başlanarak, en kısa süre içinde sonuçlandırılacağı bildirildi. İhaleyi alan yüklenici firmaya yer teslimi yapıldıktan sonra, 850 gün içerisinde İl Emniyet Müdürlüğü  yeni hizmet binası yapım işi inşaatı tamamlanarak, hizmete girecek. Ordu İl Emniyet Müdürlüğü  yeni hizmet binası, mevcut binanın olduğu  alanda yeniden inşa edilecek.  
Ordu İl Emniyet Müdürlüğü yeni hizmet binası yapım işi ihalesi bugün yapıldı.

Kamu İhale Kurumu  Ekap sistemi üzerinden 19 iştirakçi firmanın  ilgilendiği ihale, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) tarafından Ordu Valiliği Büyük Toplantı  Salonunda gerçekleştirildi.

17 firmanın  teklif verdiği  ve açık ihale usulü ile yapılan Ordu İl Emniyet Müdürlüğü  yeni hizmet binası yapım işi ihalesi ile ilgili ihale komisyonunca tekliflerin mevzuat yönünden değerlendirme işlemlerine başlanarak, en kısa süre içinde sonuçlandırılacağı bildirildi.

İhaleyi alan yüklenici firmaya yer teslimi yapıldıktan sonra, 850 gün içerisinde İl Emniyet Müdürlüğü  yeni hizmet binası yapım işi inşaatı tamamlanarak, hizmete girecek.

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü  yeni hizmet binası, mevcut binanın olduğu  alanda yeniden inşa edilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.