İL KİLTÜR TURİZM MÜDÜRLÜĞÜ SANAT TOPLULUĞUNDAN MUHTEŞEM KONSER

Sanat 15.06.2015 - 13:50, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2947+ kez okundu.
 

İL KİLTÜR TURİZM MÜDÜRLÜĞÜ SANAT TOPLULUĞUNDAN MUHTEŞEM KONSER

Ordu Valiliği, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından “Bir Meşk Akşam'ında Amatör Solistler Eşliğinde Her Telden Melodilerle Bahar Konseri” düzenlendi.

Ordu Kültür Sanat Merkezi Büyük Salon’da gerçekleştirilen konsere,  Vali İrfan Balkanlıoğlu, ODÜ Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Dekanı  Prof.Dr.Sabri Yener, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Uğur Toparlak ile çok sayıda davetli katıldı. Şef  Tunca Gönül  yönetimindeki  Türk Sanat Müziği topluluğu  konserinde, Emine Vildan Yeşiltepe, Arzu Duyar, Sevda Savaşkan, Emin Şentürk, Murat Bulut, Doğan Yiğit, Engin Öztürk, Bülent Yurt, Nazan Güney, Naci Karakelle, Metin Koç, Belgin Başar  ve  Ünal Kargı solist olarak yer aldı. İki bölüm halinde gerçekleşen “Bir Meşk Akşam'ında Amatör Solistler Eşliğinde Her Telden Melodilerle Bahar Konseri" programında, Türk Sanat Müziğinin birbirinden güzel eserleri koro ve solistler  tarafından seslendirildi. Programın ikinci bölümünde Vali İrfan Balkanlıoğlu'nun sevdiği şarkılardan birisi olan “Güller Arasında” adlı eser, Şef  Tunca Gönül  Tarafından seslendirildi.
Ordu Valiliği, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından “Bir Meşk Akşam'ında Amatör Solistler Eşliğinde Her Telden Melodilerle Bahar Konseri” düzenlendi.

Ordu Kültür Sanat Merkezi Büyük Salon’da gerçekleştirilen konsere,  Vali İrfan Balkanlıoğlu, ODÜ Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Dekanı  Prof.Dr.Sabri Yener, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Uğur Toparlak ile çok sayıda davetli katıldı.

Şef  Tunca Gönül  yönetimindeki  Türk Sanat Müziği topluluğu  konserinde, Emine Vildan Yeşiltepe, Arzu Duyar, Sevda Savaşkan, Emin Şentürk, Murat Bulut, Doğan Yiğit, Engin Öztürk, Bülent Yurt, Nazan Güney, Naci Karakelle, Metin Koç, Belgin Başar  ve  Ünal Kargı solist olarak yer aldı.

İki bölüm halinde gerçekleşen “Bir Meşk Akşam'ında Amatör Solistler Eşliğinde Her Telden Melodilerle Bahar Konseri" programında, Türk Sanat Müziğinin birbirinden güzel eserleri koro ve solistler  tarafından seslendirildi.

Programın ikinci bölümünde Vali İrfan Balkanlıoğlu'nun sevdiği şarkılardan birisi olan “Güller Arasında” adlı eser, Şef  Tunca Gönül  Tarafından seslendirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.