İLK KEZ BABA OLANLARA BAŞKAN TÖREN'DEN SÜPRİZ

Gündem 22.06.2020 - 13:13, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3364+ kez okundu.
 

İLK KEZ BABA OLANLARA BAŞKAN TÖREN'DEN SÜPRİZ

Babalar Günü’nde ilk kez baba olmanın mutluluk ve heyecanını yaşayanlara ilk tebrik ve ilk sürpriz Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören'den geldi.

Babalar Günü’nde ilk kez baba olmanın mutluluk ve heyecanını yaşayanlara ilk tebrik ve ilk sürpriz Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören'den geldi. 'İnsana Hizmet ve Hürmet Eden belediyecilik' anlayışı ve her can bize emanet bilinciyle tüm çalışmalarının merkezine insanı alan Altınordu Belediyesi şehirde bulunan herkese Altınordu'lu olmanın ayrıcalığını ve mutluluğunu yaşatabilmek adına hayatın her anını güzelleştiren dokunuşlar yapmaya devam ediyor. Altınordu'luları her koşulda yalnız bırakmamak adına canla başla çalışan Altınordu Belediyesi ve Belediye Başkanı Aşkın Tören insanımızın sevinçli ve hüzünlü anlarında daima yanlarında yer alıyor. Bir taraftan standardı yüksek konforlu modern daha yaşanabilir, marka ve model bir şehir için alt yapı ve üst yapı çalışmalarını aralıksız sürdüren Altınordu Belediyesi diğer taraftan sosyal ve kültürel etkinliklerle de bir arada yaşama istek ve bilincini güçlendirecek çalışmalara imza atıyor. İLK DEFA BABA OLDULAR VE İLK SÜRPRİZİ YAŞADILAR Altınordu Belediyesi bu kapsamda bugün ülkemiz genelinde kutlanan 'Babalar Gününde' ilk defa baba olanlara Ordu'da bir ilki yaşattı. Babalar Gününün kutlandığı gün, şehrimizde bulunan hastanelerde evlatlarını kucaklarına alarak ilk defa baba olmanın heyecan ve mutluluğunu yaşayan ve eşleri doğumda olan babalar Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören'in talimatı doğrultusunda Başkan Yardımcısı Ahmet Akyurt ve Belediye görevlilerince ziyaret edildi. Ziyarette, Başkan Tören'in tebriklerini ve göz aydınlığı dileklerini babalara ileten Başkan Yardımcısı Akyurt, ailelere Altınordu Belediyesi tarafından hazırlanan ‘Altınordu Belediyesi Yeni Doğan Bebek Paketi’ni hediye ederek Babalar gününü kutladı. İlk defa baba olma duygusunu tadan babalar Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören'in bu sürpriziyle çifte mutluluk yaşadılar.
Babalar Günü’nde ilk kez baba olmanın mutluluk ve heyecanını yaşayanlara ilk tebrik ve ilk sürpriz Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören'den geldi.

Babalar Günü’nde ilk kez baba olmanın mutluluk ve heyecanını yaşayanlara ilk tebrik ve ilk sürpriz Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören'den geldi.

'İnsana Hizmet ve Hürmet Eden belediyecilik' anlayışı ve her can bize emanet bilinciyle tüm çalışmalarının merkezine insanı alan Altınordu Belediyesi şehirde bulunan herkese Altınordu'lu olmanın ayrıcalığını ve mutluluğunu yaşatabilmek adına hayatın her anını güzelleştiren dokunuşlar yapmaya devam ediyor.

Altınordu'luları her koşulda yalnız bırakmamak adına canla başla çalışan Altınordu Belediyesi ve Belediye Başkanı Aşkın Tören insanımızın sevinçli ve hüzünlü anlarında daima yanlarında yer alıyor.

Bir taraftan standardı yüksek konforlu modern daha yaşanabilir, marka ve model bir şehir için alt yapı ve üst yapı çalışmalarını aralıksız sürdüren Altınordu Belediyesi diğer taraftan sosyal ve kültürel etkinliklerle de bir arada yaşama istek ve bilincini güçlendirecek çalışmalara imza atıyor.

İLK DEFA BABA OLDULAR VE İLK SÜRPRİZİ YAŞADILAR

Altınordu Belediyesi bu kapsamda bugün ülkemiz genelinde kutlanan 'Babalar Gününde' ilk defa baba olanlara Ordu'da bir ilki yaşattı.

Babalar Gününün kutlandığı gün, şehrimizde bulunan hastanelerde evlatlarını kucaklarına alarak ilk defa baba olmanın heyecan ve mutluluğunu yaşayan ve eşleri doğumda olan babalar Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören'in talimatı doğrultusunda Başkan Yardımcısı Ahmet Akyurt ve Belediye görevlilerince ziyaret edildi.

Ziyarette, Başkan Tören'in tebriklerini ve göz aydınlığı dileklerini babalara ileten Başkan Yardımcısı Akyurt, ailelere Altınordu Belediyesi tarafından hazırlanan ‘Altınordu Belediyesi Yeni Doğan Bebek Paketi’ni hediye ederek Babalar gününü kutladı.

İlk defa baba olma duygusunu tadan babalar Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören'in bu sürpriziyle çifte mutluluk yaşadılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.