İLK TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Eğitim 08.05.2020 - 00:12, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2779+ kez okundu.
 

İLK TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu başkanlığında sosyal mesafe dikkate alınarak gerçekleştirilen ve 19 İlçe Millî Eğitim Müdürünün katılımıyla yapılan toplantıda, istişare ve değerlendirmelerde bulunuldu.

İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu başkanlığında sosyal mesafe dikkate alınarak gerçekleştirilen ve 19 İlçe Millî Eğitim Müdürünün  katılımıyla yapılan toplantıda, istişare ve değerlendirmelerde bulunuldu. Büyükşehir Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu'nda, 19 İlçe Millî Eğitim Müdürümüzle bir araya gelen ve tanışma fırsatı bulduğunu belirten İl Millî Eğitim Müdürü  Mehmet Fatih Vargeloğlu "Eğitim bir gönül işidir. Okul ve kurumlarda birlik ve beraberliğin, istişarenin, personel, öğrenci ve veliye değer vermenin, ekip ruhu oluşturmanın eğitimin seviyesinin yükselmesinde etkisi yüksektir." diye konuştu. İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, ilçedeki eğitim ve öğretim ile ilgili beklentilerini dile getirerek, "Okullarımızda öğretimin yanı sıra çocuklarımıza vereceğimiz eğitimde son derece önemlidir. Yarınlarımızın teminatı olan öğrencilerimizin bilimsel, ahlaki ve manevi yönden gelişimlerine katkı sağlayacak her türlü çalışmayı gerçekleştirmek için çalışmaya devam etmeliyiz. Bu bağlamda bir 2023 Eğitim Vizyonu çerçevesinde ekip ruhuyla çalışıp, amaca ulaşmak adına her türlü fedakârlığı yapmamız gerekir." dedi. Konuşmasına, "Bu amaçla yapılacak çalışmalar sistemli, risk yönetimi yüksek ve strateji üretici olursa ancak başarıdan söz edebiliriz" sözleri ile devam eden İl Millî Eğitim Müdürü  Mehmet Fatih Vargeloğlu, "Biz bu doğrultuda sizin gibi deneyimli bir ekiple yapacağımız işleri, çalışma ve güven ilkesiyle başarıyla gerçekleştireceğimize inanıyorum." diyerek ekip ruhunun önemine vurguladı. HABER MERKEZİ  
İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu başkanlığında sosyal mesafe dikkate alınarak gerçekleştirilen ve 19 İlçe Millî Eğitim Müdürünün katılımıyla yapılan toplantıda, istişare ve değerlendirmelerde bulunuldu.

İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu başkanlığında sosyal mesafe dikkate alınarak gerçekleştirilen ve 19 İlçe Millî Eğitim Müdürünün  katılımıyla yapılan toplantıda, istişare ve değerlendirmelerde bulunuldu.
Büyükşehir Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu'nda, 19 İlçe Millî Eğitim Müdürümüzle bir araya gelen ve tanışma fırsatı bulduğunu belirten İl Millî Eğitim Müdürü  Mehmet Fatih Vargeloğlu "Eğitim bir gönül işidir. Okul ve kurumlarda birlik ve beraberliğin, istişarenin, personel, öğrenci ve veliye değer vermenin, ekip ruhu oluşturmanın eğitimin seviyesinin yükselmesinde etkisi yüksektir." diye konuştu.
İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, ilçedeki eğitim ve öğretim ile ilgili beklentilerini dile getirerek, "Okullarımızda öğretimin yanı sıra çocuklarımıza vereceğimiz eğitimde son derece önemlidir. Yarınlarımızın teminatı olan öğrencilerimizin bilimsel, ahlaki ve manevi yönden gelişimlerine katkı sağlayacak her türlü çalışmayı gerçekleştirmek için çalışmaya devam etmeliyiz. Bu bağlamda bir 2023 Eğitim Vizyonu çerçevesinde ekip ruhuyla çalışıp, amaca ulaşmak adına her türlü fedakârlığı yapmamız gerekir." dedi.
Konuşmasına, "Bu amaçla yapılacak çalışmalar sistemli, risk yönetimi yüksek ve strateji üretici olursa ancak başarıdan söz edebiliriz" sözleri ile devam eden İl Millî Eğitim Müdürü  Mehmet Fatih Vargeloğlu, "Biz bu doğrultuda sizin gibi deneyimli bir ekiple yapacağımız işleri, çalışma ve güven ilkesiyle başarıyla gerçekleştireceğimize inanıyorum." diyerek ekip ruhunun önemine vurguladı. HABER MERKEZİ
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.