İMAMOĞLU VALİ BİZE TUZAK KURDU

Gündem 11.06.2019 - 09:38, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4183+ kez okundu.
 

İMAMOĞLU VALİ BİZE TUZAK KURDU

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Ordu’da yaşanan VIP tartışmasının ardından dün ilk kez kameraların karşısına geçerek açıklama yaptı.

Ordu Valisi Seddar Yavuz’a yönelik olarak özür dilenecek bir şey söylemediğini belirten İmamoğlu, kendilerine tuzak kurduğu için Vali Yavuz’dan özür beklediklerini ifade etti. VALİ TUZAK KURDU Basın toplantısında gazetecilerin sorusu üzerine Ordu Valisi'ne it diyerek hakaret ettiği iddiasıyla ilgili İmamoğlu, “Tam 20 konuşma yaptım o gün. Yanımdaki insanlar sesimin çıkmadığını  sözlerimin yarısının çıkıp yarısının çıkmadığını çok iyi biliyorlar. Ben valinin basitliğine gereken ifademle ifadede bulundum. Polisin ne anladığı ne anlamadığı beni ilgilendirmiyor. Özür dilenecek bir şey ifade etmedim. Vali bey bizden özür dileyebilir. Vali kurduğu tuzaktan dolayı bizden özür dileyebilir.” dedi. 5’te KÜFREDEN İSTANBUL’U YÖNETEMEZ Bu arada AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, galiz küfürler eden birisinin İstanbul’u yönetemeyeceğini söyledi. AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yıldırım, Ekrem İmamoğlu için “Aday arkadaşımız, Ordu'ya gitti, valiye küfretti. Bu benim canımı sıkıyor. İstanbul gibi büyük bir şehri yönetmeye talip olanın ağzından böyle galiz küfürler çıkmaması lazım. Bunu ben sağlıklı görmüyorum." şeklinde konuştu.
CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Ordu’da yaşanan VIP tartışmasının ardından dün ilk kez kameraların karşısına geçerek açıklama yaptı.

Ordu Valisi Seddar Yavuz’a yönelik olarak özür dilenecek bir şey söylemediğini belirten İmamoğlu, kendilerine tuzak kurduğu için Vali Yavuz’dan özür beklediklerini ifade etti.

VALİ TUZAK KURDU

Basın toplantısında gazetecilerin sorusu üzerine Ordu Valisi'ne it diyerek hakaret ettiği iddiasıyla ilgili İmamoğlu, “Tam 20 konuşma yaptım o gün. Yanımdaki insanlar sesimin çıkmadığını  sözlerimin yarısının çıkıp yarısının çıkmadığını çok iyi biliyorlar. Ben valinin basitliğine gereken ifademle ifadede bulundum. Polisin ne anladığı ne anlamadığı beni ilgilendirmiyor. Özür dilenecek bir şey ifade etmedim. Vali bey bizden özür dileyebilir. Vali kurduğu tuzaktan dolayı bizden özür dileyebilir.” dedi. 5’te

KÜFREDEN İSTANBUL’U YÖNETEMEZ

Bu arada AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, galiz küfürler eden birisinin İstanbul’u yönetemeyeceğini söyledi. AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yıldırım, Ekrem İmamoğlu için “Aday arkadaşımız, Ordu'ya gitti, valiye küfretti. Bu benim canımı sıkıyor. İstanbul gibi büyük bir şehri yönetmeye talip olanın ağzından böyle galiz küfürler çıkmaması lazım. Bunu ben sağlıklı görmüyorum." şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.