İNADINA TİYATRO İNADINA SANAT

Sanat 24.10.2019 - 15:35, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2817+ kez okundu.
 

İNADINA TİYATRO İNADINA SANAT

Ordulu tiyatro sanatçısı Hikmet Altan, İzmir'in Ordu ile gönül köprüsünü anlatan açıklamalarda bulundu.

"Ordu'dan İzmir'e uzanan bağ" İzmir'de Ordu rüzgarı estiğini söyleyen Ordulu tiyatro sanatçısı Hikmet Altan, "İzmir cok insanin begenerek takip ettigi guzel memleketimizin cagdas demokrat kultur sehirlerinden biri. Neden Izmir derseniz, orda Ordulular adina guzel isler yapildigi biliyormuydunuz.Izmir Narlidere hem derneksel hem özel olarak sanatina devam ediyor. Narlidere'de Gurgentepe'liler dernegi olarak gecen yil “Kadınlık bizde kalsin” adli oyunla ilk defa Ordu Gurgentepe'liler dernegi olarak hepsinin, Ordulu olup tiyatroyla hic bir bagi olmayanlarla birlikte guzel bir oyuna imza attilar.Seyircinin ve ozelikle Ordulularin Izmir'de kulturel anlamda faaliyet gostermesi Ordu'dan Izmir'e uzanan bagin kopmamasi beni mutlu ediyor.Dernek anlaminda yeni oyun icin calismalara devam ediliyor.Birlik ve beraberligin sanatla buluşacağı bir dönem olacak. "dedi. Mert Can Ersoy(ÖZEL HABER)
Ordulu tiyatro sanatçısı Hikmet Altan, İzmir'in Ordu ile gönül köprüsünü anlatan açıklamalarda bulundu.

"Ordu'dan İzmir'e uzanan bağ"

İzmir'de Ordu rüzgarı estiğini söyleyen Ordulu tiyatro sanatçısı Hikmet Altan, "İzmir cok insanin begenerek takip ettigi guzel memleketimizin cagdas demokrat kultur sehirlerinden biri. Neden Izmir derseniz, orda Ordulular adina guzel isler yapildigi biliyormuydunuz.Izmir Narlidere hem derneksel hem özel olarak sanatina devam ediyor. Narlidere'de Gurgentepe'liler dernegi olarak gecen yil “Kadınlık bizde kalsin” adli oyunla ilk defa Ordu Gurgentepe'liler dernegi olarak hepsinin, Ordulu olup tiyatroyla hic bir bagi olmayanlarla birlikte guzel bir oyuna imza attilar.Seyircinin ve ozelikle Ordulularin Izmir'de kulturel anlamda faaliyet gostermesi Ordu'dan Izmir'e uzanan bagin kopmamasi beni mutlu ediyor.Dernek anlaminda yeni oyun icin calismalara devam ediliyor.Birlik ve beraberligin sanatla buluşacağı bir dönem olacak. "dedi.

Mert Can Ersoy(ÖZEL HABER)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.