1 MAYIS BARIŞ DOSTLUK KARDEŞLİK VE DAYANIŞMANIN SİMGESİDİR

Yaşam 01.05.2018 - 06:57, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3964+ kez okundu.
 

1 MAYIS BARIŞ DOSTLUK KARDEŞLİK VE DAYANIŞMANIN SİMGESİDİR

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında, işçi ve emekçilerin bir ülkenin kalkınmasında temel taşlarından biri olduğuna vurgu yaptı.

Başkan Enver Yılmaz, mesajında şu görüşlere yer verdi: Emeğiyle hayatını kazanan ve alın terini ortaya koyarak ürettikleriyle ülkemizin iktisadi kalkınmasına büyük katkı sağlayan işçi ve emekçi kardeşlerimizin sosyal ve ekonomik hayatımıza kattığı değerin bilincindeyiz. Vatanımızın her köşesinde ve belediyemizde, sahip oldukları en önemli değer olan emekleri ile milletimizin ihtiyaçlarını karşılayan işçi ve emekçi kardeşlerimizin bayramı 1 Mayıs’ın barış, dostluk, kardeşlik ve dayanışmanın simgesi olarak kutlanmasını temenni ediyorum. Ordu ilimizde temizlik hizmetinden yol yapımına, park bahçe çalışmalarından altyapı hizmetlerine kadar işçilerimizin emekleri büyüktür. Sosyal belediyecilik anlayışımız gereği bugüne kadar, çalışanlarımız ve emekçilerimizin her zaman yanında olduk ve bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Başta İş Sağlığı ve Güvenliği olmak üzere, çalışanlarımızın yaşam standartları içerisindeki beklentilerine destek vererek çalışmalarımızı sürdüreceğiz.    Hükümetimiz tarafından hangi sektörde olursa olsun, çalışan ve üreten, emek harcayan işçilerimizin çalışma koşulları, gelirleri ve kişisel hakları iyileştirilmiş ve iyileştirilmektedir. Bu konuda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığımız, ilgili bakanlıklarla birlikte eş zamanlı çalışarak işçilerimizin haklarını korumak ve çalışma şartlarını iyileştirmek için çalışmaktadır.       1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nün anlamına yakışır bir şekilde dostluk ve dayanışma havasında ve huzur içerisinde geçeceğine olan inancımızla başta işçi, memur ve emekçiler olmak üzere tüm çalışanlarımızın bu özel gününü kutluyor, aileleriyle birlikte sağlık ve mutluluk dolu günler diliyorum.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında, işçi ve emekçilerin bir ülkenin kalkınmasında temel taşlarından biri olduğuna vurgu yaptı.

Başkan Enver Yılmaz, mesajında şu görüşlere yer verdi:

Emeğiyle hayatını kazanan ve alın terini ortaya koyarak ürettikleriyle ülkemizin iktisadi kalkınmasına büyük katkı sağlayan işçi ve emekçi kardeşlerimizin sosyal ve ekonomik hayatımıza kattığı değerin bilincindeyiz.

Vatanımızın her köşesinde ve belediyemizde, sahip oldukları en önemli değer olan emekleri ile milletimizin ihtiyaçlarını karşılayan işçi ve emekçi kardeşlerimizin bayramı 1 Mayıs’ın barış, dostluk, kardeşlik ve dayanışmanın simgesi olarak kutlanmasını temenni ediyorum.

Ordu ilimizde temizlik hizmetinden yol yapımına, park bahçe çalışmalarından altyapı hizmetlerine kadar işçilerimizin emekleri büyüktür. Sosyal belediyecilik anlayışımız gereği bugüne kadar, çalışanlarımız ve emekçilerimizin her zaman yanında olduk ve bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Başta İş Sağlığı ve Güvenliği olmak üzere, çalışanlarımızın yaşam standartları içerisindeki beklentilerine destek vererek çalışmalarımızı sürdüreceğiz.   

Hükümetimiz tarafından hangi sektörde olursa olsun, çalışan ve üreten, emek harcayan işçilerimizin çalışma koşulları, gelirleri ve kişisel hakları iyileştirilmiş ve iyileştirilmektedir. Bu konuda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığımız, ilgili bakanlıklarla birlikte eş zamanlı çalışarak işçilerimizin haklarını korumak ve çalışma şartlarını iyileştirmek için çalışmaktadır.      

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nün anlamına yakışır bir şekilde dostluk ve dayanışma havasında ve huzur içerisinde geçeceğine olan inancımızla başta işçi, memur ve emekçiler olmak üzere tüm çalışanlarımızın bu özel gününü kutluyor, aileleriyle birlikte sağlık ve mutluluk dolu günler diliyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.