ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET

Gündem 20.06.2018 - 09:43, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3733+ kez okundu.
 

ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET

Altınordu Kaymakam Niyazi Erten, "Gönülden Gönüle Projesi" kapsamında Şehit ailelerini ziyaret etti.

Altınordu  Kaymakam Niyazi Erten, "Gönülden Gönüle Projesi" kapsamında Şehit ailelerini ziyaret etti. Kaymakam Erten, ilk olarak 22.04.1996 arihinde, Bingöl Atmaca 2 Operasyonunda teröristlerle girilen silahlı çatışma sonucu Şehit olan Polis Memuru Erkut Tufan’ın  ailesini ziyaret etti.  Daha sonra, Kaymakam Erten, 21.08.1942 tarihinde, Gaziantep’te görevi başında iken geçirmiş olduğu trafik kazası sonucu Şehit olan P.çvş Selami Kır’’ın ailesini ziyaret etti.   Ardından Kaymakam Erten, ​05.09.2012 tarihinde, Afyon’da mühimmat deposunun patlaması sonucu Şehit olan Bkm.Uzm.Çvş. Cüneyt Akkuş’un ailesini ziyaret etti.  Kaymakam Erten, son olarak, 12.09.1992 tarihinde, Ağrı’da Bölücü Terör Örgütü mensuplarınca düzenlenen silahlı saldırı sonucu Şehit olan Tbp.Ütğm Doğan Gökbulut’un ailesini ziyaret etti.  Ziyarette, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Avni Aktürk’te katıldı.   
Altınordu Kaymakam Niyazi Erten, "Gönülden Gönüle Projesi" kapsamında Şehit ailelerini ziyaret etti.

Altınordu  Kaymakam Niyazi Erten, "Gönülden Gönüle Projesi" kapsamında Şehit ailelerini ziyaret etti.
Kaymakam Erten, ilk olarak 22.04.1996 arihinde, Bingöl Atmaca 2 Operasyonunda teröristlerle girilen silahlı çatışma sonucu Şehit olan Polis Memuru Erkut Tufan’ın  ailesini ziyaret etti. 
Daha sonra, Kaymakam Erten, 21.08.1942 tarihinde, Gaziantep’te görevi başında iken geçirmiş olduğu trafik kazası sonucu Şehit olan P.çvş Selami Kır’’ın ailesini ziyaret etti. 
 Ardından Kaymakam Erten, ​05.09.2012 tarihinde, Afyon’da mühimmat deposunun patlaması sonucu Şehit olan Bkm.Uzm.Çvş. Cüneyt Akkuş’un ailesini ziyaret etti. 
Kaymakam Erten, son olarak, 12.09.1992 tarihinde, Ağrı’da Bölücü Terör Örgütü mensuplarınca düzenlenen silahlı saldırı sonucu Şehit olan Tbp.Ütğm Doğan Gökbulut’un ailesini ziyaret etti.
 Ziyarette, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Avni Aktürk’te katıldı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.