TOPLANTI GERÇEKLEŞTİ

Gündem 16.09.2018 - 21:42, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3955+ kez okundu.
 

TOPLANTI GERÇEKLEŞTİ

Toplantıda; resmi, özel ve sivil toplum kuruluşları işbirliğinde bu güne kadar yapılan çalışmalar ele alındı.

Altınordu  Kaymakam Niyazi Erten Başkanlığında, resmi, özel ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katılımıyla Hayat Boyu Öğrenme alanında işbirliği ve koordinasyonu sağlamak, etkinlikleri birlikte planlamak ve uygulamaya koymak, hizmet tekrarı ve kaynak israfını önlemek ve verimliliği artırmak amacıyla yılda iki defa yapılan İlçe Hayat Boyu Öğrenme Toplantısı   Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi.  Düzenlenen toplantıya, resmi, özel ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve okul müdürleri katıldı.  Toplantıda alınan kararların uygulanması için kurumlarla iletişime geçilmesini, Din görevlilerine diksiyon kursu, Emniyet ve Jandarma  mensuplarına ve yeni atanan bekçilere yakın savunma kurslarının açılması, Okuma yazma ikna çalışmalarına önem verilmesini ve kursların açılması, Şoförler odası işbirliğinde Ordu Üniversitesinden destek alınarak şoförlere öfke kontrol gibi seminerler düzenlenmesi, Muhtarlara bilgisayar eğitimi verilmesi, Esnaf ve Sanatkarlar Odası işbirliğinde hijyen eğitiminin verilmesi, İlimizde turizm potansiyelinde gözlenen artış nedeniyle turizm konusunda kurslar açılması ve ara eleman yetiştirilmesi hususlarında değerlendirilmelerde bulunuldu.  
Toplantıda; resmi, özel ve sivil toplum kuruluşları işbirliğinde bu güne kadar yapılan çalışmalar ele alındı.

Altınordu  Kaymakam Niyazi Erten Başkanlığında, resmi, özel ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katılımıyla Hayat Boyu Öğrenme alanında işbirliği ve koordinasyonu sağlamak, etkinlikleri birlikte planlamak ve uygulamaya koymak, hizmet tekrarı ve kaynak israfını önlemek ve verimliliği artırmak amacıyla yılda iki defa yapılan İlçe Hayat Boyu Öğrenme Toplantısı   Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi.
 Düzenlenen toplantıya, resmi, özel ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve okul müdürleri katıldı.
 Toplantıda alınan kararların uygulanması için kurumlarla iletişime geçilmesini, Din görevlilerine diksiyon kursu, Emniyet ve Jandarma  mensuplarına ve yeni atanan bekçilere yakın savunma kurslarının açılması, Okuma yazma ikna çalışmalarına önem verilmesini ve kursların açılması, Şoförler odası işbirliğinde Ordu Üniversitesinden destek alınarak şoförlere öfke kontrol gibi seminerler düzenlenmesi, Muhtarlara bilgisayar eğitimi verilmesi, Esnaf ve Sanatkarlar Odası işbirliğinde hijyen eğitiminin verilmesi, İlimizde turizm potansiyelinde gözlenen artış nedeniyle turizm konusunda kurslar açılması ve ara eleman yetiştirilmesi hususlarında değerlendirilmelerde bulunuldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.