SEFERLER BAŞLIYOR

Gündem 15.05.2020 - 00:50, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3272+ kez okundu.
 

SEFERLER BAŞLIYOR

Coronavirüs nedeniyle ara verilen uçak seferleri bayram sonrası başlıyor

Coronavirüs nedeniyle ara verilen uçak seferleri bayram sonrası başlıyor. Ordu Giresun Havalimanı’ndan seferler 28 Mayıs tarihinde başlayacak. Ordu- için iç hatlarda 28 Mayıs dış hatlarda ise 7 Haziran tarihi için bilet satışına başlandı. THY İstanbul Yeni Havalimanı için haftalık 20 uçuş planladı. Anadolu Jet İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı için 14, Ankara için de haftalık 14’er uçuş gerçekleştirecek. Pegasus Ordu Giresun’dan İstanbul sabiha Gökçen Havalimanı’na haftada 12 uçuş için bilet satıyor. Ordu Giresun’dan  Almanya uçuşları da 7 Haziran tarihinde başlaması planlanıyor. Sunexpress Hava Yolları Ordu Giresun’u haftada 2 uçuşla Almanya Düsseldorf’a bağlayacak.    
Coronavirüs nedeniyle ara verilen uçak seferleri bayram sonrası başlıyor

Coronavirüs nedeniyle ara verilen uçak seferleri bayram sonrası başlıyor. Ordu Giresun Havalimanı’ndan seferler 28 Mayıs tarihinde başlayacak.

Ordu- için iç hatlarda 28 Mayıs dış hatlarda ise 7 Haziran tarihi için bilet satışına başlandı.

THY İstanbul Yeni Havalimanı için haftalık 20 uçuş planladı. Anadolu Jet İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı için 14, Ankara için de haftalık 14’er uçuş gerçekleştirecek.

Pegasus Ordu Giresun’dan İstanbul sabiha Gökçen Havalimanı’na haftada 12 uçuş için bilet satıyor.

Ordu Giresun’dan  Almanya uçuşları da 7 Haziran tarihinde başlaması planlanıyor. Sunexpress Hava Yolları Ordu Giresun’u haftada 2 uçuşla Almanya Düsseldorf’a bağlayacak.

 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.