TÜM EKİPLERİYLE ZAFERİMİLLİ MAHALLESİNDE

Gündem 03.10.2020 - 00:30, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2729+ kez okundu.
 

TÜM EKİPLERİYLE ZAFERİMİLLİ MAHALLESİNDE

Altınordu Belediyesi tüm ekipleri ile birlikte yürüttüğü çalışmalar kapsamında şehrimizin tarihi semtlerinden biri olan Zaferimilli Mahallesindeydi.

Altınordu Belediyesi tüm ekipleri ile birlikte yürüttüğü çalışmalar kapsamında şehrimizin tarihi semtlerinden biri olan Zaferimilli Mahallesindeydi. “Bütün şehir eşit hizmet” anlayışı ile çalışmalarını sürdüren Altınordu Belediyesi şehre ve insana dokunmaya devam ediyor. Bir taraftan klasik belediyecilik hizmetlerini kesintisiz sürdüren Altınordu Belediyesi diğer taraftan toplum sağlığının korunması ile virüsün yayılımının ve bulaşmasının önlenmesi için Koronavirüs tedbirleri kapsamında dezenfeksiyon ve hijyen çalışmalarını da ara vermeden devam ettiriyor. Altınordu Belediyesi, Belediye Başkanı Aşkın TÖREN’in talimatıyla hayata geçirdiği planlama doğrultusunda tüm ekiplerle birlikte bir mahalleye girerek yürüttüğü çalışmalarına şehrimizin en eski mahallelerinden Zaferimilli Mahallesinde devam etti. TÜM EKİPLER İŞ BAŞINDA Altınordu Belediyesi bu kapsamda Zaferimilli Mahallesinde yürüttüğü çalışmalarda Temizlik Müdürlüğü ekiplerince cadde ve sokaklarda süpürme ve köpüklü yıkama, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince park ve yeşil alanlarda ot biçme, bakım onarım ve genel temizlik, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ise kaldırım ve parke tamirat çalışması gerçekleştirildi. MAHALLELİLERDEN BAŞKAN TÖREN’E TEŞEKKÜR Mahallede yapılan çalışmaları değerlendiren Zaferimilli Mahallesi Muhtarı Buğra Gök ve mahalle sakinleri Zaferimilli Mahallesinde yapılan çalışmalardan dolayı mutlu olduklarını dile getirdiler. Altınordu Belediyesi’nin her alanda gerçekleştirdiği çalışmaları çok beğendiklerini aktaran mahalleliler Altınordu Belediye Başkanı Aşkın TÖREN’e teşekkürlerini iletti.
Altınordu Belediyesi tüm ekipleri ile birlikte yürüttüğü çalışmalar kapsamında şehrimizin tarihi semtlerinden biri olan Zaferimilli Mahallesindeydi.

Altınordu Belediyesi tüm ekipleri ile birlikte yürüttüğü çalışmalar kapsamında şehrimizin tarihi semtlerinden biri olan Zaferimilli Mahallesindeydi.

“Bütün şehir eşit hizmet” anlayışı ile çalışmalarını sürdüren Altınordu Belediyesi şehre ve insana dokunmaya devam ediyor.

Bir taraftan klasik belediyecilik hizmetlerini kesintisiz sürdüren Altınordu Belediyesi diğer taraftan toplum sağlığının korunması ile virüsün yayılımının ve bulaşmasının önlenmesi için Koronavirüs tedbirleri kapsamında dezenfeksiyon ve hijyen çalışmalarını da ara vermeden devam ettiriyor.

Altınordu Belediyesi, Belediye Başkanı Aşkın TÖREN’in talimatıyla hayata geçirdiği planlama doğrultusunda tüm ekiplerle birlikte bir mahalleye girerek yürüttüğü çalışmalarına şehrimizin en eski mahallelerinden Zaferimilli Mahallesinde devam etti.

TÜM EKİPLER İŞ BAŞINDA

Altınordu Belediyesi bu kapsamda Zaferimilli Mahallesinde yürüttüğü çalışmalarda Temizlik Müdürlüğü ekiplerince cadde ve sokaklarda süpürme ve köpüklü yıkama, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince park ve yeşil alanlarda ot biçme, bakım onarım ve genel temizlik, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ise kaldırım ve parke tamirat çalışması gerçekleştirildi.

MAHALLELİLERDEN BAŞKAN TÖREN’E TEŞEKKÜR

Mahallede yapılan çalışmaları değerlendiren Zaferimilli Mahallesi Muhtarı Buğra Gök ve mahalle sakinleri Zaferimilli Mahallesinde yapılan çalışmalardan dolayı mutlu olduklarını dile getirdiler. Altınordu Belediyesi’nin her alanda gerçekleştirdiği çalışmaları çok beğendiklerini aktaran mahalleliler Altınordu Belediye Başkanı Aşkın TÖREN’e teşekkürlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.