TUTUKLANDILAR

Gündem 24.03.2021 - 16:08, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3280+ kez okundu.
 

TUTUKLANDILAR

Korgan ilçesi Yukarıkozpınar mahallesinde M.A. isimli şahıs kimliği belirsiz şahıs/şahıslar tarafından 09.04.2020 tarihinde araç içerisinde av tüfeği ile vurularak öldürüldü.

Korgan ilçesi Yukarıkozpınar mahallesinde M.A. isimli şahıs kimliği belirsiz şahıs/şahıslar tarafından 09.04.2020 tarihinde  araç içerisinde av tüfeği ile vurularak öldürüldü. Meydana gelen Nitelikli Kasten Öldürme olayı ile ilgili olarak Ordu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan ayrıntılı çalışmalar neticesinde, olay ile bağlantısı olduğu tespit edilen (2) şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. 20.03.2021 tarihinde adli makamlara sevk edilen şüpheli Y.A. ve H.A. tutuklanarak Ünye Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.
Korgan ilçesi Yukarıkozpınar mahallesinde M.A. isimli şahıs kimliği belirsiz şahıs/şahıslar tarafından 09.04.2020 tarihinde araç içerisinde av tüfeği ile vurularak öldürüldü.

Korgan ilçesi Yukarıkozpınar mahallesinde M.A. isimli şahıs kimliği belirsiz şahıs/şahıslar tarafından 09.04.2020 tarihinde  araç içerisinde av tüfeği ile vurularak öldürüldü.
Meydana gelen Nitelikli Kasten Öldürme olayı ile ilgili olarak Ordu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan ayrıntılı çalışmalar neticesinde, olay ile bağlantısı olduğu tespit edilen (2) şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.
20.03.2021 tarihinde adli makamlara sevk edilen şüpheli Y.A. ve H.A. tutuklanarak Ünye Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.