CHP’DEN SUÇ DUYURUSU

Gündem 02.06.2021 - 17:17, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3600+ kez okundu.
 

CHP’DEN SUÇ DUYURUSU

Cumhuriyet Halk Partisi Altınordu İlçe Başkanı Yelda Dalak Ayasofya camide düzenenlenen programda Türkiyenin kurucusu Türkiye Kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK’ e yaptığı hakaretlerin halkı din nefret ve düşmanlığa tahrik ettiğini söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi  Altınordu İlçe Başkanı Yelda Dalak Ayasofya camide düzenenlenen programda  Türkiyenin kurucusu Türkiye Kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK’ e yaptığı hakaretlerin halkı din nefret ve düşmanlığa tahrik ettiğini söyledi.    Dalak’Diyanetin imamına yakışmayan bu çirkin hakaretlerin asla kabul edilir yanı yoktur. Bir an önce cezai işlem uygulanmalı, görevden men edilmesi gerekmektedir.  Savcı ve Hakimleri görevlerini yapmaya çağırıyoruz. Bu ülkede Belediye Başkanı ile arkada türbe ziyareti yapıyor diye mahkemeye veriliyorsa bu imam içinde bir an önce harekete geçilmelidir.  Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak bu konunu takipçisi olacağız. Asla bu davamızdan da vazgeçmeyeceğiz. Ordu Cumhuriyet Halk Partisi Örgütü olarak Mustafa DEMİRKIRAN hakkındaki suç duyurusunun dilekçesini Cumhuriyet Başsavcılığına gönderdik.’ dedi.    
Cumhuriyet Halk Partisi Altınordu İlçe Başkanı Yelda Dalak Ayasofya camide düzenenlenen programda Türkiyenin kurucusu Türkiye Kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK’ e yaptığı hakaretlerin halkı din nefret ve düşmanlığa tahrik ettiğini söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi  Altınordu İlçe Başkanı Yelda Dalak Ayasofya camide düzenenlenen programda  Türkiyenin kurucusu Türkiye Kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK’ e yaptığı hakaretlerin halkı din nefret ve düşmanlığa tahrik ettiğini söyledi. 
  Dalak’Diyanetin imamına yakışmayan bu çirkin hakaretlerin asla kabul edilir yanı yoktur. Bir an önce cezai işlem uygulanmalı, görevden men edilmesi gerekmektedir. 
Savcı ve Hakimleri görevlerini yapmaya çağırıyoruz. Bu ülkede Belediye Başkanı ile arkada türbe ziyareti yapıyor diye mahkemeye veriliyorsa bu imam içinde bir an önce harekete geçilmelidir. 
Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak bu konunu takipçisi olacağız. Asla bu davamızdan da vazgeçmeyeceğiz.
Ordu Cumhuriyet Halk Partisi Örgütü olarak Mustafa DEMİRKIRAN hakkındaki suç duyurusunun dilekçesini Cumhuriyet Başsavcılığına gönderdik.’ dedi.
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.