VATANDAŞIN DERDİNİ DİNLEDİ!

Gündem 10.12.2021 - 01:16, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2960+ kez okundu.
 

VATANDAŞIN DERDİNİ DİNLEDİ!

“Halk Günü” toplantısına katılan vatandaşlar arasında yaşlı, engeli olan ve çocuklu aileleri ilk sırada alarak bekletmeden sorunlarını dinleyen Vali Tuncay Sonel, özellikle çocuklarla ilgilenerek ,onlara sürpriz hediyeler vererek sevindirdi.

Vali Tuncay  Sonel, kendisinden randevu talebinde bulunmak suretiyle sorun, şikayet ve taleplerini iletmek isteyen vatandaşlar için düzenlediği “Halk Günü” toplantılarını sürdürüyor. Valilik toplantı salonunda pandemi kurallarına riayet edilerek gerçekleştirilen   “Halk Günü”toplantısında vatandaşların hal ve hatırlarını sorarak tek tek dinleyen Vali Sonel, “Amacımız, bizlere iletilen sorunları çözüme kavuşturmak  ve talepleri yerine getirmek suretiyle vatandaşlarımızı mutlu etmektir” dedi. “Halk Günü” toplantısına  katılan vatandaşlar arasında yaşlı, engeli olan ve çocuklu aileleri  ilk sırada alarak bekletmeden sorunlarını dinleyen Vali Tuncay Sonel, özellikle çocuklarla ilgilenerek ,onlara sürpriz hediyeler vererek sevindirdi. Her hafta Çarşamba günlerini “ Halk Günü” toplantılarına ayırmaya özen gösteren  Vali Tuncay Sonel, vatandaşlarla sıcak ve samimi diyalog kurarak devletin sıcaklığını ve şefkatini gösteriyor ve  kendisine iletilen iş, sağlık, sosyal yardım gibi birçok konuda talepte bulunan  vatandaşlara anında çözüm üreterek, hayır dualarını alıyor. Annesi ile birlikte “Halk Günü”ne gelen 11 yaşındaki Yusuf Turan Çiçek’in  ise Vali Sonel’den özel bir isteği vardı. Yusuf’u yanına oturtarak bir süre sohbet eden Vali Tuncay Sonel, kendisinden kulaklık  talebinde bulunan Yusuf Turan Çiçek’in bu isteğini anında yerine getirdi. İsteği yerine gelen Yusuf’un mutluluğu ise gözlerden kaçmadı. Vali Sonel, vatandaşların ilettiği  ve gerekli gördüğü konularda da toplantıya katılan kurum müdürlerine talimatlar vererek gereğinin yapılmasını istedi. “Bugün, düzenlediğimiz ‘Halk Günü’ toplantısına katılan 148 vatandaşımızı dinleyerek, bizlere iletmiş oldukları sorun, şikayet ve talepleri yerine getirmeye çalıştık” diyen Vali Tuncay Sonel, “Devletimiz her zaman vatandaşımızın yanındadır. Bizler de vatandaşlarımızın ilettiği sorun, şikayet ve talepleri yerine getirmeye özen gösteriyoruz. Kapımız her daim açıktır” şeklinde konuştu.  
“Halk Günü” toplantısına katılan vatandaşlar arasında yaşlı, engeli olan ve çocuklu aileleri ilk sırada alarak bekletmeden sorunlarını dinleyen Vali Tuncay Sonel, özellikle çocuklarla ilgilenerek ,onlara sürpriz hediyeler vererek sevindirdi.

Vali Tuncay  Sonel, kendisinden randevu talebinde bulunmak suretiyle sorun, şikayet ve taleplerini iletmek isteyen vatandaşlar için düzenlediği “Halk Günü” toplantılarını sürdürüyor.

Valilik toplantı salonunda pandemi kurallarına riayet edilerek gerçekleştirilen   “Halk Günü”toplantısında vatandaşların hal ve hatırlarını sorarak tek tek dinleyen Vali Sonel, “Amacımız, bizlere iletilen sorunları çözüme kavuşturmak 

ve talepleri yerine getirmek suretiyle vatandaşlarımızı mutlu etmektir” dedi.

“Halk Günü” toplantısına  katılan vatandaşlar arasında yaşlı, engeli olan ve çocuklu aileleri  ilk sırada alarak bekletmeden sorunlarını dinleyen Vali Tuncay Sonel, özellikle çocuklarla ilgilenerek ,onlara sürpriz hediyeler vererek sevindirdi.

Her hafta Çarşamba günlerini “ Halk Günü” toplantılarına ayırmaya özen gösteren  Vali Tuncay Sonel, vatandaşlarla sıcak ve samimi diyalog kurarak devletin sıcaklığını ve şefkatini gösteriyor ve  kendisine iletilen iş, sağlık, sosyal yardım gibi birçok konuda talepte bulunan  vatandaşlara anında çözüm üreterek, hayır dualarını alıyor.

Annesi ile birlikte “Halk Günü”ne gelen 11 yaşındaki Yusuf Turan Çiçek’in  ise Vali Sonel’den özel bir isteği vardı. Yusuf’u yanına oturtarak bir süre sohbet eden Vali Tuncay Sonel, kendisinden kulaklık  talebinde bulunan Yusuf Turan Çiçek’in bu isteğini anında yerine getirdi. İsteği yerine gelen Yusuf’un mutluluğu ise gözlerden kaçmadı.

Vali Sonel, vatandaşların ilettiği  ve gerekli gördüğü konularda da toplantıya katılan kurum müdürlerine talimatlar vererek gereğinin yapılmasını istedi.

“Bugün, düzenlediğimiz ‘Halk Günü’ toplantısına katılan 148 vatandaşımızı dinleyerek, bizlere iletmiş oldukları sorun, şikayet ve talepleri yerine getirmeye çalıştık” diyen Vali Tuncay Sonel, “Devletimiz her zaman vatandaşımızın yanındadır. Bizler de vatandaşlarımızın ilettiği sorun, şikayet ve talepleri yerine getirmeye özen gösteriyoruz. Kapımız her daim açıktır” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.