KURTULMUŞ’DAN KURTULAMADIK!

Siyaset 10.04.2023 - 00:00, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3547+ kez okundu.
 

KURTULMUŞ’DAN KURTULAMADIK!

AK Parti Ordu Milletvekili Aday listesi, gündeme bomba gibi düştü.

AK Parti Ordu Milletvekili Aday listesi, gündeme bomba gibi düştü. Listenin 1. sırasına Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ve 2.sırasına Trabzonlu İbrahim Ufuk Kaymak isimlerinin koyulması AK Parti teşkilatlarında ve Ordu Kamuoyunda büyük tepki ile karşılandı. Özellikle Ordu ile hiç bir ilgisi olmayan Trabzonlu bir ismin listenin 2. sırasına koyulması pes dedirtti.Sosyal medya üzerinden tepkilerini dile getiren Ordulular “Ordu’da adam kalmadı mı?” diye sordular. AK Partili teşkilatlar ise listeye tepki gösterirken Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’u suçluyorlar.İbrahim Ufuk Kaymak’ın listeye Kurtulmuş’un isteğiyle girdiği yapılan tüm itirazlara rağmen kararını değiştirmediği konuşuluyor. Özellikle watsap gruplarında yoğun eleştirilere uğradığı görülen Kurtulmuş için ağır ifadeler de kullanılıyor.Listenin Ordu ve Ordulular açısından çok üzücü olduğu kaydedilirken, Numan Kurtulmuş’tan kurtulmadıkça bu işlerin düzelmeyeceği iddia ediliyor.   ORDU VİZYON
AK Parti Ordu Milletvekili Aday listesi, gündeme bomba gibi düştü.
AK Parti Ordu Milletvekili Aday listesi, gündeme bomba gibi düştü.
Listenin 1. sırasına Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ve 2.sırasına Trabzonlu İbrahim Ufuk Kaymak isimlerinin koyulması AK Parti teşkilatlarında ve Ordu Kamuoyunda büyük tepki ile karşılandı.
Özellikle Ordu ile hiç bir ilgisi olmayan Trabzonlu bir ismin listenin 2. sırasına koyulması pes dedirtti.Sosyal medya üzerinden tepkilerini dile getiren Ordulular “Ordu’da adam kalmadı mı?” diye sordular.
AK Partili teşkilatlar ise listeye tepki gösterirken Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’u suçluyorlar.İbrahim Ufuk Kaymak’ın listeye Kurtulmuş’un isteğiyle girdiği yapılan tüm itirazlara rağmen kararını değiştirmediği konuşuluyor.
Özellikle watsap gruplarında yoğun eleştirilere uğradığı görülen Kurtulmuş için ağır ifadeler de kullanılıyor.Listenin Ordu ve Ordulular açısından çok üzücü olduğu kaydedilirken, Numan Kurtulmuş’tan kurtulmadıkça bu işlerin düzelmeyeceği iddia ediliyor.
 
ORDU VİZYON
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.