SANAYİ ESNAFI DA “GELECEĞE NEFES” OLDU

Gündem 12.04.2023 - 13:04, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4088+ kez okundu.
 

SANAYİ ESNAFI DA “GELECEĞE NEFES” OLDU

Başkan Aşkın Tören’in Altınordu’da yüz binlerce fidanı toprakla buluşturan Yeşil Seferberliğine sanayi esnafı da katıldı.

Başkan Aşkın Tören’in Altınordu’da yüz binlerce fidanı toprakla buluşturan Yeşil Seferberliğine sanayi esnafı da katıldı. Altınordu Belediyesi Tarımsal Hizmetler müdürlüğünce sanayi esnaflarına; limon, mandalina ve kamkat portakalından oluşan narenciye fidanları dağıtıldı. Ordu Organize sanayi, Ata sanayi ve Eski sanayide bulunan işyerlerini tek tek dolaşan ekipler esnaflara fidanları teslim ettiler. 4 MEVSİM YEŞİL ALTINORDU İÇİN NARENCİYE FİDANLARI TOPRAKLA BULUŞUYOR Geçmişte meyve bahçeleri ile anılan Ordu'nun, tarihi mirasını bugüne taşıyarak yeniden canlandırmayı hedefleyen Altınordu belediyesi, son iki yılda kent merkezinde 61 BİN narenciye fidanının toprakla buluşmasını sağladı. Ordu’nun endemik türü olarak kabul edilen narenciye fidanları öncelikle okul bahçeleri, toplu konut ve site bahçeleri, kamu kurum kuruluş binaları, parklar, çocuk oyun alanları, yaya yolları, yeşil alanlar ve kullanım dışı âtıl arazilere dikildi. Öte yandan Başkan Aşkın Tören öncülüğünde şehir tarihinin en büyük ağaçlandırma seferberliğini gerçekleştiren Altınordu Belediyesi son iki yılda 341 bin fidanı 92 mahallede toprakla buluşturdu. BAŞKAN TÖREN “ŞEHRİMİZİN TARİHİ MEYVE BAHÇELERİNİ YENİDEN CANLANDIRMAK İSTİYORUZ” Ordu’nun geçmişte meyve bahçeleri ile öne çıktığını hatırlatan Başkan Tören, özellikle kent merkezinde narenciye bahçelerinin şehrin tarihinde çok önemli bir yer tuttuğuna dikkat çekti. Başkan Tören, “şehrimizin geçmişinde var olan Narenciye bahçelerini yeniden canlandırarak bir nevi geçmişi bugüne ve gelecek nesillere taşımak istiyoruz. Yeşil seferberliğimiz dalga dalga büyüyerek yayılmaya hem şehrimizin hem ülkemizin hem de dünyamızın geleceğine nefes olmaya devam edecek. Daha yeşil bir şehir ve yaşanabilir bir dünya için ağaçlandırma çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz” diye konuştu. Esnaflardan Başkan Aşkın Tören’e Teşekkür. Kendileri için yapılan uygulamadan oldukça memnun olan sanayi esnafları aldıkları fidanları toprakla buluşturacaklarını belirterek Başkan Aşkın Tören’e teşekkürlerini ilettiler.  
Başkan Aşkın Tören’in Altınordu’da yüz binlerce fidanı toprakla buluşturan Yeşil Seferberliğine sanayi esnafı da katıldı.

Başkan Aşkın Tören’in Altınordu’da yüz binlerce fidanı toprakla buluşturan Yeşil Seferberliğine sanayi esnafı da katıldı.

Altınordu Belediyesi Tarımsal Hizmetler müdürlüğünce sanayi esnaflarına; limon, mandalina ve kamkat portakalından oluşan narenciye fidanları dağıtıldı. Ordu Organize sanayi, Ata sanayi ve Eski sanayide bulunan işyerlerini tek tek dolaşan ekipler esnaflara fidanları teslim ettiler.

4 MEVSİM YEŞİL ALTINORDU İÇİN NARENCİYE FİDANLARI TOPRAKLA BULUŞUYOR

Geçmişte meyve bahçeleri ile anılan Ordu'nun, tarihi mirasını bugüne taşıyarak yeniden canlandırmayı hedefleyen Altınordu belediyesi, son iki yılda kent merkezinde 61 BİN narenciye fidanının toprakla buluşmasını sağladı. Ordu’nun endemik türü olarak kabul edilen narenciye fidanları öncelikle okul bahçeleri, toplu konut ve site bahçeleri, kamu kurum kuruluş binaları, parklar, çocuk oyun alanları, yaya yolları, yeşil alanlar ve kullanım dışı âtıl arazilere dikildi.

Öte yandan Başkan Aşkın Tören öncülüğünde şehir tarihinin en büyük ağaçlandırma seferberliğini gerçekleştiren Altınordu Belediyesi son iki yılda 341 bin fidanı 92 mahallede toprakla buluşturdu.

BAŞKAN TÖREN “ŞEHRİMİZİN TARİHİ MEYVE BAHÇELERİNİ YENİDEN CANLANDIRMAK İSTİYORUZ”

Ordu’nun geçmişte meyve bahçeleri ile öne çıktığını hatırlatan Başkan Tören, özellikle kent merkezinde narenciye bahçelerinin şehrin tarihinde çok önemli bir yer tuttuğuna dikkat çekti.

Başkan Tören, “şehrimizin geçmişinde var olan Narenciye bahçelerini yeniden canlandırarak bir nevi geçmişi bugüne ve gelecek nesillere taşımak istiyoruz. Yeşil seferberliğimiz dalga dalga büyüyerek yayılmaya hem şehrimizin hem ülkemizin hem de dünyamızın geleceğine nefes olmaya devam edecek. Daha yeşil bir şehir ve yaşanabilir bir dünya için ağaçlandırma çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz” diye konuştu.

Esnaflardan Başkan Aşkın Tören’e Teşekkür.

Kendileri için yapılan uygulamadan oldukça memnun olan sanayi esnafları aldıkları fidanları toprakla buluşturacaklarını belirterek Başkan Aşkın Tören’e teşekkürlerini ilettiler.


 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.