PROTOKOL İMZALANDI

Gündem 09.05.2023 - 17:36, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4593+ kez okundu.
 

PROTOKOL İMZALANDI

Ordu Üniversitesi ve Ordu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü arasında iş birliği protokolü imzalandı.

Ordu Üniversitesi ve Ordu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü arasında iş birliği protokolü imzalandı. Denetimli serbestlik tedbiri altında bulunan yükümlülere ve denetimli serbestlik personeline yönelik yapılacak çalışmalara dair düzenlenen protokolün imzaları Ordu Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uçak ve Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan tarafından atıldı. Alt yapısı Üniversitemiz Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü ve Ordu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından oluşturulan protokol ile denetimli serbestlik tedbiri altında bulunan yükümlülerin yeniden suç işlemelerini engelleyecek önlemlerin alınması, sosyalleşmelerine destek olunması, kanunlara uyan sorumluluk sahibi vatandaşlar olarak sosyal yaşama uyumlarının kolaylaştırılması ve toplumun suça karşı korunması hedeflendi. Ayrıca ihtiyaç halinde denetimli serbestlik personeline yönelik gerekli eğitim desteğinin verilmesi ve her iki kurum arasında ulusal veya uluslararası projelerin yürütülmesi de iş birliği programına dahil edildi. Rektör Akdoğan imza töreninde gerçekleştirdiği konuşmasında “Temel görevi araştırma ve eğitim olan üniversitelerin meydana getirdiği ve muhafaza ettiği bilgiyi topluma faydalı hale getirebilmesi için ilgili kurum ve kuruluşlarla iş birliği yapması son derece önem arz etmektedir. Bu kapsamda imzaladığımız bu protokol ile üretilecek ulusal ve uluslararası projelerin hükümlü ve yükümlülere yönelik iyileştirmelere katkı sunacağı kanaatindeyim. Protokolün hazırlanmasında emeği geçen Üniversitemiz Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü ile Ordu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü personellerine teşekkür ediyor, gerçekleştirdiğimiz bu iş birliğinin kurumlarımız adına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.
Ordu Üniversitesi ve Ordu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü arasında iş birliği protokolü imzalandı.

Ordu Üniversitesi ve Ordu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü arasında iş birliği protokolü imzalandı. Denetimli serbestlik tedbiri altında bulunan yükümlülere ve denetimli serbestlik personeline yönelik yapılacak çalışmalara dair düzenlenen protokolün imzaları Ordu Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uçak ve Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan tarafından atıldı.

Alt yapısı Üniversitemiz Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü ve Ordu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından oluşturulan protokol ile denetimli serbestlik tedbiri altında bulunan yükümlülerin yeniden suç işlemelerini engelleyecek önlemlerin alınması, sosyalleşmelerine destek olunması, kanunlara uyan sorumluluk sahibi vatandaşlar olarak sosyal yaşama uyumlarının kolaylaştırılması ve toplumun suça karşı korunması hedeflendi. Ayrıca ihtiyaç halinde denetimli serbestlik personeline yönelik gerekli eğitim desteğinin verilmesi ve her iki kurum arasında ulusal veya uluslararası projelerin yürütülmesi de iş birliği programına dahil edildi.

Rektör Akdoğan imza töreninde gerçekleştirdiği konuşmasında “Temel görevi araştırma ve eğitim olan üniversitelerin meydana getirdiği ve muhafaza ettiği bilgiyi topluma faydalı hale getirebilmesi için ilgili kurum ve kuruluşlarla iş birliği yapması son derece önem arz etmektedir. Bu kapsamda imzaladığımız bu protokol ile üretilecek ulusal ve uluslararası projelerin hükümlü ve yükümlülere yönelik iyileştirmelere katkı sunacağı kanaatindeyim. Protokolün hazırlanmasında emeği geçen Üniversitemiz Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü ile Ordu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü personellerine teşekkür ediyor, gerçekleştirdiğimiz bu iş birliğinin kurumlarımız adına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.