DOLANDIRICILIK UYARISI

Gündem 15.08.2023 - 18:30, Güncelleme: 15.08.2023 - 18:30 5390+ kez okundu.
 

DOLANDIRICILIK UYARISI

Altınordu Belediyesi'nin adını kullanarak bazı vatandaşları sosyal sorumluluk projesi adı altında dolandırmaya çalışan kişilere karşı uyardı.

Altınordu Belediyesi,nin adını kullanarak bazı vatandaşları sosyal sorumluluk projesi adı altında dolandırmaya çalışan kişilere karşı uyardı. "BELEDİYE'NİN ADINI KULLANAN DOLANDIRICILARA İTİMAT ETMEYİN" Altınordu Belediyesi, Belediye’nin adını kullanarak bazı vatandaşları sosyal sorumluluk projesi adı altında dolandırmaya çalışan kişilere karşı uyardı. Sosyal medya hesabından konuya ilişkin yapılan açıklamada:“Altınordu Belediyemizin kurumsal kimliği ve Yöneticilerimizin adları kullanılarak bazı vatandaşlarımızın telefonla arandığı ve sosyal sorumluluk projesi adı altında lösemili bir çocuk için yardım talep edildiği bilgisi Belediyemize ulaşmıştır. Belediyemizin böyle bir uygulaması söz konusu olmayıp bir istismar ve dolandırıcılık yöntemi olduğunu değerlendirdiğimiz bu tür taleplere kesinlikle itibar edilmemesi ve benzeri durumlar ile karşılaşan vatandaşlarımızın güvenlik birimlerine bilgi vermelerini önemle arz ederiz Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” İfadelerine yer verildi. 
Altınordu Belediyesi'nin adını kullanarak bazı vatandaşları sosyal sorumluluk projesi adı altında dolandırmaya çalışan kişilere karşı uyardı.

Altınordu Belediyesi,nin adını kullanarak bazı vatandaşları sosyal sorumluluk projesi adı altında dolandırmaya çalışan kişilere karşı uyardı.
"BELEDİYE'NİN ADINI KULLANAN DOLANDIRICILARA İTİMAT ETMEYİN"
Altınordu Belediyesi, Belediye’nin adını kullanarak bazı vatandaşları sosyal sorumluluk projesi adı altında dolandırmaya çalışan kişilere karşı uyardı. Sosyal medya hesabından konuya ilişkin yapılan açıklamada:“Altınordu Belediyemizin kurumsal kimliği ve Yöneticilerimizin adları kullanılarak bazı vatandaşlarımızın telefonla arandığı ve sosyal sorumluluk projesi adı altında lösemili bir çocuk için yardım talep edildiği bilgisi Belediyemize ulaşmıştır.
Belediyemizin böyle bir uygulaması söz konusu olmayıp bir istismar ve dolandırıcılık yöntemi olduğunu değerlendirdiğimiz bu tür taleplere kesinlikle itibar edilmemesi ve benzeri durumlar ile karşılaşan vatandaşlarımızın güvenlik birimlerine bilgi vermelerini önemle arz ederiz
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” İfadelerine yer verildi. 

Ordu HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.