İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ SEMİNERİ DÜZENLENDİ

Gündem 23.02.2017 - 16:35, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2858+ kez okundu.
 

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ SEMİNERİ DÜZENLENDİ

Altınordu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından, Belediye personellerine yönelik seminer düzenlendi.

Belediye personellerine yönelik düzenlenen seminerde, personellerin sağlığlık, fiziksel, ruhsal ve tıbbi açıdan en üst düzeye çıkarma ve yaptıkları işe uyum sağlamalarını hızlandırma, iş yerindeki sağlığa zararlı etkenleri, sağlıklı koruma tedbirleri ile ortadan kaldırma, meydana gelen zararların derecelerini objektif, bilimsel ve etik yollarla tespit etme ve değerlendirme konularında seminer verildi.   İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Atakan Çakır ile Nöroloji Uzmanı Dr. Nuri Yüzgül'ün konuşmacı olarak katıldığı programa Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş'ın yanı sıra kurum müdürleri ve çok sayıda belediye personeli katıldı. "Personelimiz, Milletimize En İyi Hizmeti Vermelidir"   Altınordu Belediyesi olarak millete en iyi hizmeti vermek için çalıştıklarını ifade eden Belediye Başkanı Engin Tekintaş " iş kazalarının sonuçlarının bütün toplumu bir hayat boyu etkilediğine dikkat çekerek “30 Haziran 2012’de iş sağlığı ve güvenliği yasası çıkarıldı. Geriye eğitim kalıyor. Genç arkadaşlarımdan bu seminerden çok iyi faydalanmalarını istiyorum. Altınordu Belediyesi olarak genç ve vizyona sahip çalışanlarımız ile geleceğe emin adımlarla ilerliyoruz. Burada alacağınız eğitimler ile milletimize sunduğumuz hizmet kalitesini bir tık daha yukarıya çıkarmış olacağız" dedi.   Düzenlenen seminer daha sonra karşılıklı soru-cevap ile sona erdi.  
Altınordu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından, Belediye personellerine yönelik seminer düzenlendi.

Belediye personellerine yönelik düzenlenen seminerde, personellerin sağlığlık, fiziksel, ruhsal ve tıbbi açıdan en üst düzeye çıkarma ve yaptıkları işe uyum sağlamalarını hızlandırma, iş yerindeki sağlığa zararlı etkenleri, sağlıklı koruma tedbirleri ile ortadan kaldırma, meydana gelen zararların derecelerini objektif, bilimsel ve etik yollarla tespit etme ve değerlendirme konularında seminer verildi.

 

İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Atakan Çakır ile Nöroloji Uzmanı Dr. Nuri Yüzgül'ün konuşmacı olarak katıldığı programa Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş'ın yanı sıra kurum müdürleri ve çok sayıda belediye personeli katıldı.

"Personelimiz, Milletimize En İyi Hizmeti Vermelidir"

 

Altınordu Belediyesi olarak millete en iyi hizmeti vermek için çalıştıklarını ifade eden Belediye Başkanı Engin Tekintaş " iş kazalarının sonuçlarının bütün toplumu bir hayat boyu etkilediğine dikkat çekerek “30 Haziran 2012’de iş sağlığı ve güvenliği yasası çıkarıldı. Geriye eğitim kalıyor. Genç arkadaşlarımdan bu seminerden çok iyi faydalanmalarını istiyorum. Altınordu Belediyesi olarak genç ve vizyona sahip çalışanlarımız ile geleceğe emin adımlarla ilerliyoruz. Burada alacağınız eğitimler ile milletimize sunduğumuz hizmet kalitesini bir tık daha yukarıya çıkarmış olacağız" dedi.

 

Düzenlenen seminer daha sonra karşılıklı soru-cevap ile sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.