İSMET YANIK BAĞIMSIZ ADAY

Siyaset 22.01.2019 - 11:19, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2728+ kez okundu.
 

İSMET YANIK BAĞIMSIZ ADAY

Partisi tarafından yeniden aday gösterilmeyen isimlerden olan Çaybaşı Belediye Başkanı İsmet Yanık, partisinden istifa ettiğini ve bağımsız aday olarak seçimlere gireceğini açıkladı.

MHP Ulubey Belediye Başkan Adayı Alparslan Çalışkan’ın partisinden istifa edip bağımsız aday olacağını açıklamasının ardından bir istifa ve bağımsız aday olma haberi de Çaybaşı’ndan geldi.   31 Mart Mahalli Yerel Seçimleri’nde AK Parti tarafından tekrar aday gösterilmeyen Çaybaşı Belediye Başkanı İsmet Yanık, İlküvez Mahallesi’nde düzenlenen ve gövde gösterisine dönen mitingde AK Parti’den istifa ettiğini ve bağımsız aday olduğunu açıkladı.   Kendisini desteklemeye gelenlere seslenen Yanık, “17 yıldır bizler bu millete hizmet ettik. Bugün bizleri aday göstermeyenler bizlere değil bu millete haksızlık yapmıştır. Bizler hiçbir mahalle ayrımı yapmadan 17 yıldır halkımıza hizmet vermeye çalıştık. İlküvezi ve Çaybaşı’yı hep bütün olarak gördük göreceğiz. Sizler bitti demeden bu hizmet aşkımız hiç bitmeyecek. İleriki günlerde sizlerin desteğiyle yolumuza kaldığımız yerden devam edeceğiz inşallah.” dedi.
Partisi tarafından yeniden aday gösterilmeyen isimlerden olan Çaybaşı Belediye Başkanı İsmet Yanık, partisinden istifa ettiğini ve bağımsız aday olarak seçimlere gireceğini açıkladı.

MHP Ulubey Belediye Başkan Adayı Alparslan Çalışkan’ın partisinden istifa edip bağımsız aday olacağını açıklamasının ardından bir istifa ve bağımsız aday olma haberi de Çaybaşı’ndan geldi.

 

31 Mart Mahalli Yerel Seçimleri’nde AK Parti tarafından tekrar aday gösterilmeyen Çaybaşı Belediye Başkanı İsmet Yanık, İlküvez Mahallesi’nde düzenlenen ve gövde gösterisine dönen mitingde AK Parti’den istifa ettiğini ve bağımsız aday olduğunu açıkladı.

 

Kendisini desteklemeye gelenlere seslenen Yanık, “17 yıldır bizler bu millete hizmet ettik. Bugün bizleri aday göstermeyenler bizlere değil bu millete haksızlık yapmıştır. Bizler hiçbir mahalle ayrımı yapmadan 17 yıldır halkımıza hizmet vermeye çalıştık. İlküvezi ve Çaybaşı’yı hep bütün olarak gördük göreceğiz. Sizler bitti demeden bu hizmet aşkımız hiç bitmeyecek. İleriki günlerde sizlerin desteğiyle yolumuza kaldığımız yerden devam edeceğiz inşallah.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.