İSMET ŞENOCAK SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Gündem 26.10.2017 - 15:31, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1830+ kez okundu.
 

İSMET ŞENOCAK SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Rahatsızlığı nedeniyle yaşamını kaybeden 3 dönem Ordu Ticaret Borsası Başkanlığı yapan Şenocak Fındığın Kurucusu İsmet Şenocak son yolculuğuna uğurlandı.

Rahatsızlığı nedeniyle yaşamını kaybeden 3 dönem Ordu Ticaret Borsası Başkanlığı yapan  Şenocak  Fındığın Kurucusu İsmet Şenocak son yolculuğuna uğurlandı. 84 yaşında hayata veda eden İsmet Şenocak’ın cenazesi Cumhuriyet Mahallesi’ndkei evinden alınarak cenaze namazı kılınması için Orta Camiine getirildi. Öğle vakti kılınan cenaze namazına Ordu Valisi Seddar Yavuz, Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş  ve kalabalık bir cemaat katıldı. İsmet Şenocak’ın cenazesi daha sonra doğum yeri olan Saraycık Mahallesi’ne götürüldü. Burada evinin kapısında helallik alınan İsmet Şenocak aynı yerde toprağa verildi.        
Rahatsızlığı nedeniyle yaşamını kaybeden 3 dönem Ordu Ticaret Borsası Başkanlığı yapan Şenocak Fındığın Kurucusu İsmet Şenocak son yolculuğuna uğurlandı.

Rahatsızlığı nedeniyle yaşamını kaybeden 3 dönem Ordu Ticaret Borsası Başkanlığı yapan  Şenocak  Fındığın Kurucusu İsmet Şenocak son yolculuğuna uğurlandı.

84 yaşında hayata veda eden İsmet Şenocak’ın cenazesi Cumhuriyet Mahallesi’ndkei evinden alınarak cenaze namazı kılınması için Orta Camiine getirildi.

Öğle vakti kılınan cenaze namazına Ordu Valisi Seddar Yavuz, Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş  ve kalabalık bir cemaat katıldı.

İsmet Şenocak’ın cenazesi daha sonra doğum yeri olan Saraycık Mahallesi’ne götürüldü. Burada evinin kapısında helallik alınan İsmet Şenocak aynı yerde toprağa verildi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.