İSMET ŞENOCAK VEFAT ETTİ

Gündem 25.10.2017 - 12:04, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2400+ kez okundu.
 

İSMET ŞENOCAK VEFAT ETTİ

Ordu’nun tanınmış iş adamlarından İsmet Şenocak yaşamını kaybetti.

Ordu’nun tanınmış iş adamlarından İsmet Şenocak yaşamını kaybetti. Şenocak Fındığın Kurucusu olan İsmet Şenocak, Üniversite hayatını tamamlayıp Ordu’ya döndüğünde kısa süre yabancı dil öğretmenliği yaptı. Daha sonra ticarete atılıp Şenocak Fındığı kuran İsmet Şenocak, Ordu Ticaret Borsası Başkanlığı görevinde de bulundu. Şenocak Demokrat ve Adalet Partilerinde siyasette yaptı. Bir süredir tedavi gören İsmet Şenocak bu sabah yaşama veda etti. İsmet Şenocak için Perşembe günü öğle namazından sonra Orta Camiinde cenaze namazı kılınacak. Şenocak Saraycık’ta toprağa verilecek. 84 yaşında yaşamını kaybeden İsmet Şenocak’ın Cem ve Elif adında iki çocuğu bulunuyordu.
Ordu’nun tanınmış iş adamlarından İsmet Şenocak yaşamını kaybetti.

Ordu’nun tanınmış iş adamlarından İsmet Şenocak yaşamını kaybetti.

Şenocak Fındığın Kurucusu olan İsmet Şenocak, Üniversite hayatını tamamlayıp Ordu’ya döndüğünde kısa süre yabancı dil öğretmenliği yaptı. Daha sonra ticarete atılıp Şenocak Fındığı kuran İsmet Şenocak, Ordu Ticaret Borsası Başkanlığı görevinde de bulundu. Şenocak Demokrat ve Adalet Partilerinde siyasette yaptı.

Bir süredir tedavi gören İsmet Şenocak bu sabah yaşama veda etti. İsmet Şenocak için Perşembe günü öğle namazından sonra Orta Camiinde cenaze namazı kılınacak. Şenocak Saraycık’ta toprağa verilecek.

84 yaşında yaşamını kaybeden İsmet Şenocak’ın Cem ve Elif adında iki çocuğu bulunuyordu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.