İSTASYON ALANI İŞLEMLERİ TAMAM

Gündem 11.08.2022 - 09:01, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4226+ kez okundu.
 

İSTASYON ALANI İŞLEMLERİ TAMAM

Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, taşıma sistemle getirilecek doğal gazın istasyon alanı işlemlerinin tamamlandığının müjdesini paylaştı.

2019 yerel seçimleri sürecinin ardından doğal gazın ilçe merkezine getirilmesi sürecini ivedilikle başlatan, başvuru ve bürokratik işlemleri yakından takip ederek konuyu sürekli olarak gündemde tutan Gülyalı Belediye Başkanı  Ulaş Tepe, taşıma sistemle getirilecek doğal gazın istasyon alanı işlemlerinin tamamlandığının müjdesini paylaştı. Ordu Büyükşehir Belediyesi Ağustos ayı Olağan Meclis Toplantısında kararın oy birliğiyle alındığını belirten Başkan Tepe, “Doğal gazın ilçe merkezimize getirilmesiyle ilgili daha sonra gelişen işlemlerde ortaya çıkan yer teslimatı konusundaki yasal prosedürü de yerine getirerek bürokratik tüm işlemleri bugün itibarıyla tamamlamış bulunuyoruz” dedi. BAŞKAN TEPE: “HEMŞEHRİLERİMİZE VERDİĞİMİZ DOĞAL GAZ SÖZÜNÜ YERİNE GETİRİYORUZ” Seçim sürecinde vatandaşların en büyük taleplerinden biri olan doğal gazla ilgili verdiğimiz sözü yerine getirmenin heyecanını yaşadığını vurgulayan Başkan Tepe, “Bizden önceki dönemlerde doğal gaz konusu Gülyalı için yalnızca dillendirilen bir söylemdi. Göreve başladığımız günden itibaren gördük ki doğal gaz talebiyle ilgili hiçbir başvuru gerçekleştirilmemiş. İlk olarak yetkili firmaya başvurumuzu gerçekleştirdik. Haziran 2020’de Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığınca yatırımın 2022 yılı programına alındığı açıklandı. Şubat 2021’de Gülyalı Belediye Meclisimizden çalışmaların başlatılması için yetkili firmaya taahhüt verdik. Devamında Mart 2021’de benzer bir taahhüt kararını Büyükşehir Belediye Meclisimizden çıkardık. Yer tespiti aşamasında Rize/Fındıklı’daki uygulamayı yerinde inceleyerek ilçemizdeki en uygun yeri belirledik. Teknik incelemelerden olumlu rapor çıktıktan sonra CNG İstasyon alanı için bugün Büyükşehir Belediye Meclisimize konuyu getirdik” dedi. DOĞAL GAZ İSTASYON ALANI HAZIR Başkan Tepe, “Bugün gerçekleştirdiğimiz Ordu Büyükşehir Belediyesi Ağustos ayı Olağan Meclis Toplantımızda; mülkiyeti Büyükşehir Belediyemize ait ilimiz Gülyalı ilçesi Yeniköy Mahallesi Şükrü Vayni ve Velittin Küçük Caddesi kesişiminde (Müftülük yanında) bulunan arsaya, Gülyalı ilçesine doğalgaz arzı sağlamak amacıyla “Doğalgaz CNG İstasyonu” yapılabilmesi için AKSA Ordu Giresun Doğalgaz Dağıtım Şirketine kiralanmasına yönelik gündem maddesi oy birliğiyle kabul edildi. Bu işlemle birlikte de doğal gazla ilgili tüm bürokratik işlemleri tamamlamış olduk. Bu yıl içerisinde doğal gaz konforunu ilçemiz merkezine yaşatabilmek adına söz verdiğimiz gibi büyük bir gayretle çalışıyoruz” dedi. BAŞKAN TEPE’DEN MEHMET HİLMİ GÜLER’E TEŞEKKÜR VE DAVET Doğal gazın Gülyalı’ya getirilme süreciyle ilgili en başından bu yana aynı heyecanı taşıyan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Dr. Mehmet Hilmi Güler’e, meclise ve konuyla ilgili çalışmaların içerisinde yer alan herkese vatandaşlar adına teşekkürlerini ileten Başkan Tepe, “Bu kış doğal gazla demlediğimiz çayı içmeye sizleri ilçemize bekliyoruz” diyerek Güler’i Gülyalı’ya davet etti.      
Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, taşıma sistemle getirilecek doğal gazın istasyon alanı işlemlerinin tamamlandığının müjdesini paylaştı.

2019 yerel seçimleri sürecinin ardından doğal gazın ilçe merkezine getirilmesi sürecini ivedilikle başlatan, başvuru ve bürokratik işlemleri yakından takip ederek konuyu sürekli olarak gündemde tutan Gülyalı Belediye Başkanı  Ulaş Tepe, taşıma sistemle getirilecek doğal gazın istasyon alanı işlemlerinin tamamlandığının müjdesini paylaştı. Ordu Büyükşehir Belediyesi Ağustos ayı Olağan Meclis Toplantısında kararın oy birliğiyle alındığını belirten Başkan Tepe, “Doğal gazın ilçe merkezimize getirilmesiyle ilgili daha sonra gelişen işlemlerde ortaya çıkan yer teslimatı konusundaki yasal prosedürü de yerine getirerek bürokratik tüm işlemleri bugün itibarıyla tamamlamış bulunuyoruz” dedi.

BAŞKAN TEPE: “HEMŞEHRİLERİMİZE VERDİĞİMİZ DOĞAL GAZ SÖZÜNÜ YERİNE GETİRİYORUZ”

Seçim sürecinde vatandaşların en büyük taleplerinden biri olan doğal gazla ilgili verdiğimiz sözü yerine getirmenin heyecanını yaşadığını vurgulayan Başkan Tepe, “Bizden önceki dönemlerde doğal gaz konusu Gülyalı için yalnızca dillendirilen bir söylemdi. Göreve başladığımız günden itibaren gördük ki doğal gaz talebiyle ilgili hiçbir başvuru gerçekleştirilmemiş. İlk olarak yetkili firmaya başvurumuzu gerçekleştirdik. Haziran 2020’de Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığınca yatırımın 2022 yılı programına alındığı açıklandı. Şubat 2021’de Gülyalı Belediye Meclisimizden çalışmaların başlatılması için yetkili firmaya taahhüt verdik. Devamında Mart 2021’de benzer bir taahhüt kararını Büyükşehir Belediye Meclisimizden çıkardık. Yer tespiti aşamasında Rize/Fındıklı’daki uygulamayı yerinde inceleyerek ilçemizdeki en uygun yeri belirledik. Teknik incelemelerden olumlu rapor çıktıktan sonra CNG İstasyon alanı için bugün Büyükşehir Belediye Meclisimize konuyu getirdik” dedi.

DOĞAL GAZ İSTASYON ALANI HAZIR

Başkan Tepe, “Bugün gerçekleştirdiğimiz Ordu Büyükşehir Belediyesi Ağustos ayı Olağan Meclis Toplantımızda; mülkiyeti Büyükşehir Belediyemize ait ilimiz Gülyalı ilçesi Yeniköy Mahallesi Şükrü Vayni ve Velittin Küçük Caddesi kesişiminde (Müftülük yanında) bulunan arsaya, Gülyalı ilçesine doğalgaz arzı sağlamak amacıyla “Doğalgaz CNG İstasyonu” yapılabilmesi için AKSA Ordu Giresun Doğalgaz Dağıtım Şirketine kiralanmasına yönelik gündem maddesi oy birliğiyle kabul edildi. Bu işlemle birlikte de doğal gazla ilgili tüm bürokratik işlemleri tamamlamış olduk. Bu yıl içerisinde doğal gaz konforunu ilçemiz merkezine yaşatabilmek adına söz verdiğimiz gibi büyük bir gayretle çalışıyoruz” dedi.

BAŞKAN TEPE’DEN MEHMET HİLMİ GÜLER’E TEŞEKKÜR VE DAVET

Doğal gazın Gülyalı’ya getirilme süreciyle ilgili en başından bu yana aynı heyecanı taşıyan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Dr. Mehmet Hilmi Güler’e, meclise ve konuyla ilgili çalışmaların içerisinde yer alan herkese vatandaşlar adına teşekkürlerini ileten Başkan Tepe, “Bu kış doğal gazla demlediğimiz çayı içmeye sizleri ilçemize bekliyoruz” diyerek Güler’i Gülyalı’ya davet etti.  

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.