“İSTEDİĞİMİZ SONUCU ALMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Gündem 30.11.2018 - 11:16, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1842+ kez okundu.
 

“İSTEDİĞİMİZ SONUCU ALMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Altınordu Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig’in 11. haftasında oynayacağı Çarşambaspor maçını kazanarak deplasman serisini sürdürmeyi hedefliyor.

Altınordu Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig’in 11. haftasında oynayacağı Çarşambaspor maçını kazanarak deplasman serisini sürdürmeyi hedefliyor. Bölgesel Amatör Lig’de ilk sezonunu yaşayan Altınordu Belediyespor, deplasmanda aldığı sonuçlarla ve gösterdiği başarılı performansla adından söz ettirmeye devam ediyor. Ligde 9 maça çıkan Altınordu Belediyespor, bu maçlarda 5 galibiyet 2 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Bu kapsamda geçtiğimiz hafta kendi sahasında Sinopspor ile 0-0 berabere kalan Altınordu Belediyespor, ligin 11. haftasında karşılaşacağı Çarşambaspor maçının hazırlıklarını ise yaptığı antrenmanla sürdürdü. 19 Eylül Stadyumu’nda Teknik Direktör Ergin Döner idaresinde gerçekleşen antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Taktik ağırlıklı geçen antrenmanın son bölümünde ise iki farklı 11 kurularak çift kale maç yapıldı. DÖNER: “DEPLASMAN SERİMİZİ DEVAM ETTİRMEK İSTİYORUZ” Antrenmanın ardından açıklamalarda bulunan Altınordu Belediyespor Teknik Direktörü Engin Döner, Çarşambaspor deplasmanında iyi bir futbol ortaya koyarak maçı kazanmak istediklerini söyledi. Futbolcuların kazanmak adına ellerinden geleni yapacağına inandığını ve bu doğrultu da çalışmalara devam ettiklerini aktaran Döner, “Deplasmanda karşılaşacağımız Çarşambaspor müsabakasına en iyi şekilde hazırlanıyoruz. 19 Eylül Stadı’nda iki gündür çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Deplasmanda iyi giden sonuçlarımız var. Bu güzel sonuçları hafta sonu oynayacağımız Çarşambaspor maçında da devam ettirmek istiyoruz. Tabi bu futbol; bazen istediklerimizi sahaya yansıtırken, bazen de yansımayabiliyor. Bizde deplasmanda oynayacağımız Çarşambaspor maçından istediğimiz sonucu almak için, çok çalışıyoruz. İnşallah Çarşamba’dan iyi bir skorla dönüp, puanımızı en üst seviyeye taşımak istiyoruz” dedi. 2 Aralık Pazar günü Çarşamba İlçe Stadyumu’nda oynanacak olan Çarşambaspor-Altınordu Belediyespor müsabakası saat 14.00’da başlayacak.      
Altınordu Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig’in 11. haftasında oynayacağı Çarşambaspor maçını kazanarak deplasman serisini sürdürmeyi hedefliyor.
Altınordu Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig’in 11. haftasında oynayacağı Çarşambaspor maçını kazanarak deplasman serisini sürdürmeyi hedefliyor.
Bölgesel Amatör Lig’de ilk sezonunu yaşayan Altınordu Belediyespor, deplasmanda aldığı sonuçlarla ve gösterdiği başarılı performansla adından söz ettirmeye devam ediyor. Ligde 9 maça çıkan Altınordu Belediyespor, bu maçlarda 5 galibiyet 2 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Bu kapsamda geçtiğimiz hafta kendi sahasında Sinopspor ile 0-0 berabere kalan Altınordu Belediyespor, ligin 11. haftasında karşılaşacağı Çarşambaspor maçının hazırlıklarını ise yaptığı antrenmanla sürdürdü. 19 Eylül Stadyumu’nda Teknik Direktör Ergin Döner idaresinde gerçekleşen antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Taktik ağırlıklı geçen antrenmanın son bölümünde ise iki farklı 11 kurularak çift kale maç yapıldı.
DÖNER: “DEPLASMAN SERİMİZİ DEVAM ETTİRMEK İSTİYORUZ”
Antrenmanın ardından açıklamalarda bulunan Altınordu Belediyespor Teknik Direktörü Engin Döner, Çarşambaspor deplasmanında iyi bir futbol ortaya koyarak maçı kazanmak istediklerini söyledi. Futbolcuların kazanmak adına ellerinden geleni yapacağına inandığını ve bu doğrultu da çalışmalara devam ettiklerini aktaran Döner, “Deplasmanda karşılaşacağımız Çarşambaspor müsabakasına en iyi şekilde hazırlanıyoruz. 19 Eylül Stadı’nda iki gündür çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Deplasmanda iyi giden sonuçlarımız var. Bu güzel sonuçları hafta sonu oynayacağımız Çarşambaspor maçında da devam ettirmek istiyoruz. Tabi bu futbol; bazen istediklerimizi sahaya yansıtırken, bazen de yansımayabiliyor. Bizde deplasmanda oynayacağımız Çarşambaspor maçından istediğimiz sonucu almak için, çok çalışıyoruz. İnşallah Çarşamba’dan iyi bir skorla dönüp, puanımızı en üst seviyeye taşımak istiyoruz” dedi.
2 Aralık Pazar günü Çarşamba İlçe Stadyumu’nda oynanacak olan Çarşambaspor-Altınordu Belediyespor müsabakası saat 14.00’da başlayacak.
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.