İYİ PARTİ’DEN İŞARET DİLİ EĞİTİMİ”ATAĞI

Gündem 29.12.2020 - 00:42, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1728+ kez okundu.
 

İYİ PARTİ’DEN İŞARET DİLİ EĞİTİMİ”ATAĞI

İYİ Parti Ordu strateji ve Toplumsal Politikalar sorumlu il başkan yrd. Hüseyin Ağaoğlu yaptığı açıklamada; Eğitim Programı kapsamında öncelikle İl ve ilçe Başkanlıklarının, il nezdinde programa iştirak etmek isteyen gönüllü üyelerinin toplumsal politikalar başkan yardımcılığı koordinasyonunda bu programa dahil olmaları konusunda gerekli hassasiyetin gösterileceğini söyledi.

Sosyal sorumluluk projesi içerisinde işitme ve duyma engelli vatandaşlara daha yakın olabilmek ve dertlerine çözüm bulabilmek amacıyla  İYİ parti Ordu İl başkanlığı  ile koordineli olarak yürütülen  İYİ parti genel merkezinin  başlatmış olduğu  Toplumsal Politikalar genel başkan yardımcılığı bünyesinde bulunan  Dezavantajlı Gruplar Birimince faaliyete geçirilen “İşaret dili Eğitimi” programı ile  İYİ Parti yönetim kadrosunun  ve üyelerinin İşitme ve duyma Engelli vatandaşlarla diyaloğu geliştirebilmeleri amacıyla  “İşaret Dili Eğitim Programı” start aldı. Ordu İyi parti toplumsal politikalardan sorumlu il başkan yardımcısı  Hüseyin Ağaoğlu  duyma ve işitme engelli vatandaşlara  ulaşmak dertlerini dinlemek farkındalık oluşturmak adına yürüttüğümüz bu programın kapsamının genişletilmesi bizim öncelikli vazifemizdir dedi. İyi parti il başkan yardımcısı Hüseyin Ağaoğlu ile yapılan görüşmede; Program 19 Aralıktan itibaren start aldı, ve kısa sürede Genel Merkez, İl ve İlçe Teşkilatlarını kapsayacak şekilde programımız yaygınlaştırılacaktır. İyi parti Ordu Engelli hakları koordinasyon merkezimiz ile istişareli bir şekilde işitme engelli vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltmek adına farkındalık oluşturarak onların sorunlarını ve dertlerini işaret dili öğrenerek her bir işitme ve duyma engelli vatandaşlarımızın sesi olmak ve birinci ağızdan kendileriyle kesintisiz bir iletişim içinde olma  arzusundayız ve bu amaç doğrultusunda bu faaliyetimizin kapsamını genişleterek işitme ve duyma engelli vatandaşlarımızın toplum tarafında  daha iyi anlaşılmalarını ve daha çok söz sahibi olmalarını hedeflemekteyiz. Bu anlamada bir dil bir insandır sloganıyla yola çıktık çalışmalarımızın temel gayesi ve amacı toplumun her kesimiyle iletişim kurmak olduğunu buradan ifade etmek istiyorum. işitme ve konuşma engelli vatandaşlarımız ile birlikte tüm engelli kardeşlerimizin  İyi Parti ailesi olarak işitme engelli vatandaşlarımızın sesi olmaya, görme engelli vatandaşlarımızın  ışığı olmaya bedensel engelli vatandaşlarımızda yol arkadaşı olmaya geliyoruz. Yalnız değilsiniz.  Sorunlar paylaştıkça azalır bizler iyi parti ailesi olarak  ve herşeyden önce insan olarak bu hassasiyetin  ve bizlere düşen bu sorumluluk bilincinin farkındayız. Önce insan, önce saygı, önce hoşgörü ve öncelikli olarak insanca yaşama hakkı diyoruz . Bize güven duyan inanmış tüm vatandaşlarımıza laik olmak adına bu eksende mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğimizi ifade etmek istiyorum. Bizler  sorunun bir parçası olamayız  Olsak olsak  sorunun çözüm noktası oluruz mutlak niyet hizmetse önünde hiç bir kötü niyet buna engel olamaz! Bu anlamda sorunları paylaşmaya ve elimizden gelen her türlü fedakarlığı göstermeye hazırız diyerek sözlerine son verdi.    
İYİ Parti Ordu strateji ve Toplumsal Politikalar sorumlu il başkan yrd. Hüseyin Ağaoğlu yaptığı açıklamada; Eğitim Programı kapsamında öncelikle İl ve ilçe Başkanlıklarının, il nezdinde programa iştirak etmek isteyen gönüllü üyelerinin toplumsal politikalar başkan yardımcılığı koordinasyonunda bu programa dahil olmaları konusunda gerekli hassasiyetin gösterileceğini söyledi.

Sosyal sorumluluk projesi içerisinde işitme ve duyma engelli vatandaşlara daha yakın olabilmek ve dertlerine çözüm bulabilmek amacıyla  İYİ parti Ordu İl başkanlığı  ile koordineli olarak yürütülen  İYİ parti genel merkezinin  başlatmış olduğu  Toplumsal Politikalar genel başkan yardımcılığı bünyesinde bulunan  Dezavantajlı Gruplar Birimince faaliyete geçirilen “İşaret dili Eğitimi” programı ile  İYİ Parti yönetim kadrosunun  ve üyelerinin İşitme ve duyma Engelli vatandaşlarla diyaloğu geliştirebilmeleri amacıyla  “İşaret Dili Eğitim Programı” start aldı.
Ordu İyi parti toplumsal politikalardan sorumlu il başkan yardımcısı  Hüseyin Ağaoğlu  duyma ve işitme engelli vatandaşlara  ulaşmak dertlerini dinlemek farkındalık oluşturmak adına yürüttüğümüz bu programın kapsamının genişletilmesi bizim öncelikli vazifemizdir dedi.
İyi parti il başkan yardımcısı Hüseyin Ağaoğlu ile yapılan görüşmede; Program 19 Aralıktan itibaren start aldı, ve kısa sürede Genel Merkez, İl ve İlçe Teşkilatlarını kapsayacak şekilde programımız yaygınlaştırılacaktır.
İyi parti Ordu Engelli hakları koordinasyon merkezimiz ile istişareli bir şekilde işitme engelli vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltmek adına farkındalık oluşturarak onların sorunlarını ve dertlerini işaret dili öğrenerek her bir işitme ve duyma engelli vatandaşlarımızın sesi olmak ve birinci ağızdan kendileriyle kesintisiz bir iletişim içinde olma  arzusundayız ve bu amaç doğrultusunda bu faaliyetimizin kapsamını genişleterek işitme ve duyma engelli vatandaşlarımızın toplum tarafında  daha iyi anlaşılmalarını ve daha çok söz sahibi olmalarını hedeflemekteyiz. Bu anlamada bir dil bir insandır sloganıyla yola çıktık çalışmalarımızın temel gayesi ve amacı toplumun her kesimiyle iletişim kurmak olduğunu buradan ifade etmek istiyorum.
işitme ve konuşma engelli vatandaşlarımız ile birlikte tüm engelli kardeşlerimizin  İyi Parti ailesi olarak işitme engelli vatandaşlarımızın sesi olmaya, görme engelli vatandaşlarımızın  ışığı olmaya bedensel engelli vatandaşlarımızda yol arkadaşı olmaya geliyoruz. Yalnız değilsiniz. 
Sorunlar paylaştıkça azalır bizler iyi parti ailesi olarak  ve herşeyden önce insan olarak bu hassasiyetin  ve bizlere düşen bu sorumluluk bilincinin farkındayız.
Önce insan, önce saygı, önce hoşgörü ve öncelikli olarak insanca yaşama hakkı diyoruz .
Bize güven duyan inanmış tüm vatandaşlarımıza laik olmak adına bu eksende mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğimizi ifade etmek istiyorum.
Bizler  sorunun bir parçası olamayız 
Olsak olsak  sorunun çözüm noktası oluruz mutlak niyet hizmetse önünde hiç bir kötü niyet buna engel olamaz!
Bu anlamda sorunları paylaşmaya ve elimizden gelen her türlü fedakarlığı göstermeye hazırız diyerek sözlerine son verdi.
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.