JUDOCULAR ORDU’YA GELiYOR

Spor 15.02.2019 - 12:39, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4271+ kez okundu.
 

JUDOCULAR ORDU’YA GELiYOR

Okul sporları Türkiye judo şampiyonası Ordu’da 16 Şubat 2019 cumartesi günü başlıyor.

Okul sporları Türkiye judo şampiyonası Ordu’da 16 Şubat 2019 cumartesi günü başlıyor. İki gün sürecek olan Okul sporları Türkiye judo şampiyonasına Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti dahil olmak üzere 51 ilden 3000 sporcu katılacak. Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç Ordu Beş Pehlivan Recep Kara spor salonunda yapılacak şampiyona için yaptığı açıklamada, “Geleceğin yıldız adayları judokaları ilimizde ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Gençlik ve Spor bakanlığımız – Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen şampiyonanın açılış seremonisi  16 Şubat 2019 cumartesi günü saat:14.00 da, Sporsever Orduluları maçları izlemeye ve açılış seremonisine davet ediyorum. Organizasyona destek olan başta Gençlik ve Spor Bakanımız sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’ na , Valimiz sayın Seddar Yavuz’ a ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.” dedi.  
Okul sporları Türkiye judo şampiyonası Ordu’da 16 Şubat 2019 cumartesi günü başlıyor.
Okul sporları Türkiye judo şampiyonası Ordu’da 16 Şubat 2019 cumartesi günü başlıyor. İki gün sürecek olan Okul sporları Türkiye judo şampiyonasına Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti dahil olmak üzere 51 ilden 3000 sporcu katılacak.
Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç Ordu Beş Pehlivan Recep Kara spor salonunda yapılacak şampiyona için yaptığı açıklamada, “Geleceğin yıldız adayları judokaları ilimizde ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Gençlik ve Spor bakanlığımız – Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen şampiyonanın açılış seremonisi  16 Şubat 2019 cumartesi günü saat:14.00 da, Sporsever Orduluları maçları izlemeye ve açılış seremonisine davet ediyorum. Organizasyona destek olan başta Gençlik ve Spor Bakanımız sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’ na , Valimiz sayın Seddar Yavuz’ a ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.” dedi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.