JUDOCULARDAN GENÇ’E ZİYARET

Spor 16.02.2022 - 01:07, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4252+ kez okundu.
 

JUDOCULARDAN GENÇ’E ZİYARET

Sakarya’da düzenlenen Spor Toto Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası’nda Türkiye derecesi elde eden sporcular ve antrenörleri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret etti.

Sakarya’da düzenlenen Spor Toto Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası’nda Türkiye derecesi elde eden sporcular ve antrenörleri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret etti. 4-6 Şubat 2022 tarihinde Sakarya ilinde düzenlenen Spor Toto Ümitler Türkiye Judo Şampiyonasında Ordulu judocular önemli dereceler elde ederek Avrupa Kupasına gitmeye hak kazandılar. Müsabakalara katılan sporculardan +70 kg'da Gülsüm Ağaç Türkiye İkincisi, 57 kg'da Deniz Yeşilyurt Türkiye üçüncüsü, +90 kg'da Muzaffer Güler Türkiye beşincisi oldu. Müsabakalarda birincilik ve ikincilik elde eden sporcular, 2022 yılında düzenlenecek olan Ümitler Avrupa Şampiyonası, Dünya Şampiyonası ve Gençlik Olimpiyatları Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil etmeye hak kazandı. Antrenör Suat Akman ” 4-6 Şubat 2022 tarihinde Sakarya ilinde düzenlenen Spor Toto Ümitler Türkiye Judo Şampiyonasında +70 kg'da Gülsüm Ağaç Türkiye İkincisi, 57 kg'da Deniz Yeşilyurt Türkiye üçüncüsü oldu. Milli Takım Kampı için Burdur’a gidecekler. Ardından Hırvatistan’da Düzenlenecek Avrupa Kupasına katılmayı hedefliyoruz.”dedi. Gülsüm Ağaç “ Turnuva çok güzel geçti. İlk olması benim için özel ve önemli idi. Önümüzdeki senelerde daha iyileri olacağına inanıyorum.”dedi.  Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç “ Tebrik ediyorum sizleri, Gerçekten bir sporcuyu yetiştirip başarıyı elde etmesi, hedeflere ulaşması büyük emek istiyor. Sizlerde büyük çalışmalar yapmasanız buralara gelmeniz çok zor. İnşallah çalışmaların temposunu daha da arttırarak Milli Takım’da Ülkemizi ve İlimizi Avrupa, Dünya ve Olimpiyat Oyunlarında temsil edersiniz.”dedi.  
Sakarya’da düzenlenen Spor Toto Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası’nda Türkiye derecesi elde eden sporcular ve antrenörleri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret etti.

Sakarya’da düzenlenen Spor Toto Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası’nda Türkiye derecesi elde eden sporcular ve antrenörleri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret etti.

4-6 Şubat 2022 tarihinde Sakarya ilinde düzenlenen Spor Toto Ümitler Türkiye Judo Şampiyonasında Ordulu judocular önemli dereceler elde ederek Avrupa Kupasına gitmeye hak kazandılar.

Müsabakalara katılan sporculardan +70 kg'da Gülsüm Ağaç Türkiye İkincisi, 57 kg'da Deniz Yeşilyurt Türkiye üçüncüsü, +90 kg'da Muzaffer Güler Türkiye beşincisi oldu. Müsabakalarda birincilik ve ikincilik elde eden sporcular, 2022 yılında düzenlenecek olan Ümitler Avrupa Şampiyonası, Dünya Şampiyonası ve Gençlik Olimpiyatları Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil etmeye hak kazandı.

Antrenör Suat Akman ” 4-6 Şubat 2022 tarihinde Sakarya ilinde düzenlenen Spor Toto Ümitler Türkiye Judo Şampiyonasında +70 kg'da Gülsüm Ağaç Türkiye İkincisi, 57 kg'da Deniz Yeşilyurt Türkiye üçüncüsü oldu. Milli Takım Kampı için Burdur’a gidecekler. Ardından Hırvatistan’da Düzenlenecek Avrupa Kupasına katılmayı hedefliyoruz.”dedi.

Gülsüm Ağaç “ Turnuva çok güzel geçti. İlk olması benim için özel ve önemli idi. Önümüzdeki senelerde daha iyileri olacağına inanıyorum.”dedi.

 Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç “ Tebrik ediyorum sizleri, Gerçekten bir sporcuyu yetiştirip başarıyı elde etmesi, hedeflere ulaşması büyük emek istiyor. Sizlerde büyük çalışmalar yapmasanız buralara gelmeniz çok zor. İnşallah çalışmaların temposunu daha da arttırarak Milli Takım’da Ülkemizi ve İlimizi Avrupa, Dünya ve Olimpiyat Oyunlarında temsil edersiniz.”dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.