JUDOCULARDAN GENÇ’E ZiYARET

Spor 29.04.2022 - 20:08, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3896+ kez okundu.
 

JUDOCULARDAN GENÇ’E ZiYARET

Yozgat İlinde düzenlenen Okul Sporları Yıldızlar Judo Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye derecesi elde eden sporcular ve antrenörleri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret etti.

Yozgat İlinde düzenlenen Okul Sporları Yıldızlar Judo Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye derecesi elde eden sporcular ve antrenörleri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret etti. Yozgat İlinde düzenlenen Okul Sporları Yıldızlar Judo Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye derecesi elde eden Çınar Türkeli ve Ceren Aydoğan ve antrenörleri Serkan Türkeli, Teoman Melikoğlu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret etti. 19-20 Mart 2022 tarihinde Yozgat ilinde 398 sporcunun katılımı ile düzenlenen Okul Sporları Yıldızlar Judo Türkiye Şampiyonası’nda Ordulu judocular Çınar Türkeli Türkiye İkincisi ve Ceren Aydoğan Türkiye Üçüncüsü oldu. Antrenör Teoman Melikoğlu,” Yozgat’ta yapılan Okul Sporları Yıldızlar Judo Türkiye Şampiyonası’nda iki sporcumuz derece elde etmiştir. Çınar Türkeli Türkiye İkincisi ve Ceren Aydoğan Türkiye üçüncüsü olmuştur. Kendilerini tebrik ediyorum.”dedi. Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç,” Sporcularımızı ve Antrenörlerimizi kutluyoruz. Gerçekten altyapıdan yetişen sporcularımızın bu şekilde güzel başarılar elde etmesi, özellikle Ordu judo branşı ile adından söz ettiren bir şehirimiz. Judo da başarılarınızın artmasından dolayı gurur duyuyoruz. İnşallah sizlerden daha büyük başarılar bekliyoruz. Bunu da yapabilecek kapasiteye sahipsiniz. Bu şampiyona sizin için bir başlangıç olur. Sizleri Avrupa, Dünya ve Olimpiyat şampiyonalarında Ülkemizi temsil ederken görmek isteriz. Bunun içinde Gençlik ve Spor Bakanlığımızın destekleri ile yanınızda olacağız.”dedi. Judocu Çınar Türkeli, “ Duygu ve düşüncelerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Çeyrek Finalde İzmirli, Yarı Finalde Sakaryalı sporcuları yenerek finale yükseldim. Final müsabakasında Manisalı sporcu ile altın madalya için mücadele ettim. Benim için önemli bir başarı ve tecrübe oldu.”dedi.       
Yozgat İlinde düzenlenen Okul Sporları Yıldızlar Judo Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye derecesi elde eden sporcular ve antrenörleri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret etti.
Yozgat İlinde düzenlenen Okul Sporları Yıldızlar Judo Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye derecesi elde eden sporcular ve antrenörleri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret etti.
Yozgat İlinde düzenlenen Okul Sporları Yıldızlar Judo Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye derecesi elde eden Çınar Türkeli ve Ceren Aydoğan ve antrenörleri Serkan Türkeli, Teoman Melikoğlu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret etti. 19-20 Mart 2022 tarihinde Yozgat ilinde 398 sporcunun katılımı ile düzenlenen Okul Sporları Yıldızlar Judo Türkiye Şampiyonası’nda Ordulu judocular Çınar Türkeli Türkiye İkincisi ve Ceren Aydoğan Türkiye Üçüncüsü oldu.
Antrenör Teoman Melikoğlu,” Yozgat’ta yapılan Okul Sporları Yıldızlar Judo Türkiye Şampiyonası’nda iki sporcumuz derece elde etmiştir. Çınar Türkeli Türkiye İkincisi ve Ceren Aydoğan Türkiye üçüncüsü olmuştur. Kendilerini tebrik ediyorum.”dedi.
Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç,” Sporcularımızı ve Antrenörlerimizi kutluyoruz. Gerçekten altyapıdan yetişen sporcularımızın bu şekilde güzel başarılar elde etmesi, özellikle Ordu judo branşı ile adından söz ettiren bir şehirimiz. Judo da başarılarınızın artmasından dolayı gurur duyuyoruz. İnşallah sizlerden daha büyük başarılar bekliyoruz. Bunu da yapabilecek kapasiteye sahipsiniz. Bu şampiyona sizin için bir başlangıç olur. Sizleri Avrupa, Dünya ve Olimpiyat şampiyonalarında Ülkemizi temsil ederken görmek isteriz. Bunun içinde Gençlik ve Spor Bakanlığımızın destekleri ile yanınızda olacağız.”dedi.
Judocu Çınar Türkeli, “ Duygu ve düşüncelerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Çeyrek Finalde İzmirli, Yarı Finalde Sakaryalı sporcuları yenerek finale yükseldim. Final müsabakasında Manisalı sporcu ile altın madalya için mücadele ettim. Benim için önemli bir başarı ve tecrübe oldu.”dedi.   
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.