KIRKPINAR’A ORDU DAMGASI

Spor 08.07.2019 - 12:52, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3109+ kez okundu.
 

KIRKPINAR’A ORDU DAMGASI

Edirne’de düzenlenen 658. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerine Ordulu Güreşçiler damga vurdu.

Edirne’de düzenlenen 658. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerine Ordulu Güreşçiler damga vurdu. 658. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde er meydanına çıkan Ordu Büyükşehir Belediyesi Güreş Kulübü sporcuları 1 birincilik ve 1 ikincilik elde etti. Düzenlenen Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde Yusuf Kırat Teşvik, Boyunda 1. olarak altın madalyanın sahibi oldu. Desti Büyük Boy kategorisinde Efe Bölükbaş ise 2. olarak gümüş madalyanın sahibi oldu. BAŞKAN HİLMİ GÜLER: SPORCULARIMIZI TEBRİK EDİYORUM Ordu Büyükşehir Belediyespor Güreş takımının 658.Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde elde ettiği başarıdan dolayı kutladığını ifade eden Başkan Güler, “658.Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde sporcularımızın elde ettiği başarı bizleri gururlandırdı. İnanıyorum ki sporcularımızın elde ettiği bu başarı ilerleyen yıllarda artarak devam edecektir. Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak her alanda olduğu gibi spora ve sporcuya desteğimiz tamdır. Bu dünde böyleydi, bundan sonrada böyle devam edecektir” dedi.
Edirne’de düzenlenen 658. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerine Ordulu Güreşçiler damga vurdu.

Edirne’de düzenlenen 658. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerine Ordulu Güreşçiler damga vurdu.
658. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde er meydanına çıkan Ordu Büyükşehir Belediyesi Güreş Kulübü sporcuları 1 birincilik ve 1 ikincilik elde etti. Düzenlenen Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde Yusuf Kırat Teşvik, Boyunda 1. olarak altın madalyanın sahibi oldu. Desti Büyük Boy kategorisinde Efe Bölükbaş ise 2. olarak gümüş madalyanın sahibi oldu.

BAŞKAN HİLMİ GÜLER: SPORCULARIMIZI TEBRİK EDİYORUM
Ordu Büyükşehir Belediyespor Güreş takımının 658.Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde elde ettiği başarıdan dolayı kutladığını ifade eden Başkan Güler, “658.Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde sporcularımızın elde ettiği başarı bizleri gururlandırdı. İnanıyorum ki sporcularımızın elde ettiği bu başarı ilerleyen yıllarda artarak devam edecektir. Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak her alanda olduğu gibi spora ve sporcuya desteğimiz tamdır. Bu dünde böyleydi, bundan sonrada böyle devam edecektir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.