“KABADÜZ İÇİN GÜZEL BİR GELECEK İNŞA EDECEĞİZ”

Gündem 07.11.2018 - 12:39, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2591+ kez okundu.
 

“KABADÜZ İÇİN GÜZEL BİR GELECEK İNŞA EDECEĞİZ”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Kabadüz ilçesini ziyaret ederek temaslarda bulundu.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Kabadüz ilçesini ziyaret ederek temaslarda bulundu. Başkan Tekintaş, “Yatırımlarımıza devam ederek Kabadüz için güzel bir gelecek inşa etmeyi hedefliyoruz” dedi. “KABADÜZ İÇİN YATIRIMLARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ” Kabadüz Kaymakamlığı ve Kabadüz Belediyesini ziyaret ederek muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Engin Tekintaş, “Kabadüz ilçemizde Çambaşı Yayla merkezimizi kayak merkezimizi ve Turnalık-Yokuşdibi bölgelerimizi gezerek çeşitli temaslarda bulunduk. Yapılan yatırımların yanı sıra yaptığımız istişarelerle ilçemizin eksiklerini de yerinde görme fırsatı elde ettik. İnşallah ilçemizde yatırımlarımızı en iyi şekilde sürdürerek Kabadüz için güzel bir gelecek inşa edeceğiz. İlçe ziyaretimiz kapsamında bizleri ağırlayan Belediye Başkanımız Yener Kaya ve ekibine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. BAŞKAN KAYA, “BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM” Başkan Tekintaş’a ilçeye yaptığı ziyaret için teşekkür eden Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya ise “İlçemiz için güzel değerlendirmelerde bulunduk. Yapılan ve yapılacak olan yatırımların istişaresini gerçekleştirdik. Hizmetlerinden dolayı büyükşehir belediyemize, başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Kabadüz ilçesini ziyaret ederek temaslarda bulundu.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Kabadüz ilçesini ziyaret ederek temaslarda bulundu. Başkan Tekintaş, “Yatırımlarımıza devam ederek Kabadüz için güzel bir gelecek inşa etmeyi hedefliyoruz” dedi.

“KABADÜZ İÇİN YATIRIMLARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ”

Kabadüz Kaymakamlığı ve Kabadüz Belediyesini ziyaret ederek muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Engin Tekintaş, “Kabadüz ilçemizde Çambaşı Yayla merkezimizi kayak merkezimizi ve Turnalık-Yokuşdibi bölgelerimizi gezerek çeşitli temaslarda bulunduk. Yapılan yatırımların yanı sıra yaptığımız istişarelerle ilçemizin eksiklerini de yerinde görme fırsatı elde ettik. İnşallah ilçemizde yatırımlarımızı en iyi şekilde sürdürerek Kabadüz için güzel bir gelecek inşa edeceğiz. İlçe ziyaretimiz kapsamında bizleri ağırlayan Belediye Başkanımız Yener Kaya ve ekibine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

BAŞKAN KAYA, “BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Başkan Tekintaş’a ilçeye yaptığı ziyaret için teşekkür eden Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya ise “İlçemiz için güzel değerlendirmelerde bulunduk. Yapılan ve yapılacak olan yatırımların istişaresini gerçekleştirdik. Hizmetlerinden dolayı büyükşehir belediyemize, başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.