“KAÇ BABA KAÇ” OYUNUNUN GALASI YAPILDI

Kültür 13.03.2019 - 12:08, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2892+ kez okundu.
 

“KAÇ BABA KAÇ” OYUNUNUN GALASI YAPILDI

Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu (OBBKT) tarafından sahnelenen sezonun ikinci yetişkin oyunu olan “Kaç Baba Kaç” adlı oyunun galası yapıldı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu (OBBKT) tarafından sahnelenen sezonun ikinci yetişkin oyunu olan “Kaç Baba Kaç” adlı oyunun galası yapıldı. Yoğun bir katılımın olduğu Gala Programı’nda sahnelenen oyun, tiyatroseverler tarafından ilgiyle izlendi. BAŞKAN TEKİNTAŞ, “TİYATROMUZ 55 YILDIR SANATA GÖSTERİLEN HASSASİYETİ ORTAYA KOYUYOR” Oyunun ardından sahneye çıkarak oyunculara teşekkür eden Başkan Engin Tekintaş, “ Tiyatromuzu ilk günden bu güne açık tutan, sahneyi her zaman sizler için hazır hale getiren ekibe çok teşekkür ediyorum. Tiyatromuzda bugüne kadar birçok oyun sahnelendi. 1964 yılında kurulan tiyatromuz yaklaşık 55 yıldır sergilediği oyunlarla tarihe not düşerken, Ordulu sanatseverlerin sanata gösterdiği hassasiyeti de ortaya koymaya devam ediyor. OBBKT sahnesinde 2014 yılından bu yana 8’i çocuk 12’si yetişkinlere yönelik oyun sunuldu. Gerek burada gerekse turnelerde sergilenen oyunlar her seferinde ayrı bir güzelliği izleyicilerle buluşturuyor. İnşallah bundan sonraki süreçte de aynı şekilde çalışmaların devam etmesini diliyoruz. Hazırlanan oyunlar yaklaşık 137 bin sanatseverle buluşturuldu. Bu durum halkımızın sanata düşkünlüğünü gösteriyor. Siz kıymetli misafirlerimize ve oyunda emeğe geçen tüm ekibe teşekkür ediyorum. Allah birlik beraberliğimizi daim eylesin” dedi. OYUN İKİ PERDELİK GÖSTERİMLE İZLEYİCİYLE BULUŞUYOR Ray Cooney’in yazdığı, Ahmet Rıfat Çol’un yönettiği Fars türündeki “Kaç Baba Kaç” adlı oyunda konferansa hazırlanan Doktor David Morgan ve arkadaşı Ted Booney'den başından geçenler anlatılırken, oyunun enerjisi ve ardı ardına yaşanan gelişmeler sayesinde oyun temposunu kaybettirmeden devam ediyor. İki saat süren komedi oyunu, iki perdelik gösterimle izleyicilerin beğenisine sunuluyor.
Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu (OBBKT) tarafından sahnelenen sezonun ikinci yetişkin oyunu olan “Kaç Baba Kaç” adlı oyunun galası yapıldı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu (OBBKT) tarafından sahnelenen sezonun ikinci yetişkin oyunu olan “Kaç Baba Kaç” adlı oyunun galası yapıldı.

Yoğun bir katılımın olduğu Gala Programı’nda sahnelenen oyun, tiyatroseverler tarafından ilgiyle izlendi.

BAŞKAN TEKİNTAŞ, “TİYATROMUZ 55 YILDIR SANATA GÖSTERİLEN HASSASİYETİ ORTAYA KOYUYOR”

Oyunun ardından sahneye çıkarak oyunculara teşekkür eden Başkan Engin Tekintaş, “ Tiyatromuzu ilk günden bu güne açık tutan, sahneyi her zaman sizler için hazır hale getiren ekibe çok teşekkür ediyorum. Tiyatromuzda bugüne kadar birçok oyun sahnelendi. 1964 yılında kurulan tiyatromuz yaklaşık 55 yıldır sergilediği oyunlarla tarihe not düşerken, Ordulu sanatseverlerin sanata gösterdiği hassasiyeti de ortaya koymaya devam ediyor. OBBKT sahnesinde 2014 yılından bu yana 8’i çocuk 12’si yetişkinlere yönelik oyun sunuldu. Gerek burada gerekse turnelerde sergilenen oyunlar her seferinde ayrı bir güzelliği izleyicilerle buluşturuyor. İnşallah bundan sonraki süreçte de aynı şekilde çalışmaların devam etmesini diliyoruz. Hazırlanan oyunlar yaklaşık 137 bin sanatseverle buluşturuldu. Bu durum halkımızın sanata düşkünlüğünü gösteriyor. Siz kıymetli misafirlerimize ve oyunda emeğe geçen tüm ekibe teşekkür ediyorum. Allah birlik beraberliğimizi daim eylesin” dedi.

OYUN İKİ PERDELİK GÖSTERİMLE İZLEYİCİYLE BULUŞUYOR

Ray Cooney’in yazdığı, Ahmet Rıfat Çol’un yönettiği Fars türündeki “Kaç Baba Kaç” adlı oyunda konferansa hazırlanan Doktor David Morgan ve arkadaşı Ted Booney'den başından geçenler anlatılırken, oyunun enerjisi ve ardı ardına yaşanan gelişmeler sayesinde oyun temposunu kaybettirmeden devam ediyor. İki saat süren komedi oyunu, iki perdelik gösterimle izleyicilerin beğenisine sunuluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.