KAÇAK TELEFONLAR YAKALANDI

Asayiş 13.04.2021 - 15:37, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2702+ kez okundu.
 

KAÇAK TELEFONLAR YAKALANDI

Ordu Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Kaçak EMTİA(Cep telefonu ve aksesuarları)  ürünlerine yönelik yapmış olduğu saha çalışmaları neticesinde; Ünye ilçesinde Kaçak EMTİA satışı yaptığı tespit edilen iki işyerinde yapılan aramalarda; - 24 adet kaçak cep telefonu, - 81 adet yurt dışı menşei kaçak cep telefonu aksesuarı ele geçirilmiştir. Konu ile ilgili 3 şüpheli yakalanmış olup, 5607 sayılı kanuna muhalefet suçundan adli işlem yapıldı.  

Ordu Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Kaçak EMTİA(Cep telefonu ve aksesuarları)  ürünlerine yönelik yapmış olduğu saha çalışmaları neticesinde; Ünye ilçesinde Kaçak EMTİA satışı yaptığı tespit edilen iki işyerinde yapılan aramalarda;
- 24 adet kaçak cep telefonu,
- 81 adet yurt dışı menşei kaçak cep telefonu aksesuarı ele geçirilmiştir.
Konu ile ilgili 3 şüpheli yakalanmış olup, 5607 sayılı kanuna muhalefet suçundan adli işlem yapıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.