HALK GÜNÜ TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Gündem 13.04.2023 - 10:48, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4325+ kez okundu.
 

HALK GÜNÜ TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Vali Tuncay Sonel, eski Valilik binasında düzenlediği “Halk Günü” toplantılarını sürdürüyor.

Vali Tuncay Sonel, eski Valilik binasında düzenlediği “Halk Günü” toplantılarını sürdürüyor. Her hafta Çarşamba günlerini “Halk Günü”ne ayıran Vali Sonel, sorun, şikayet ve taleplerini iletmek isteyen vatandaşlarla sabah saatlerinden itibaren bir araya gelerek, kendisine iletilen taleplerin çözümü için gayret gösterdi. “Halk Günü” toplantısında 817 yöre insanımızı dinleyerek, hatırlarını soran Vali Sonel, yoğun katılımın olduğu “Halk Günü”nde özellikle yaşlı, engeli olan ve çocuklu olan aileler ile deprem bölgesinden gelen vatandaşları bekletmeden sorunlarını dinleyerek çözüme kavuşturdu. 80 yaşındaki Akciğer kanseri hastası Naile Kılıç’la sohbet ederek geçmiş olsun dileklerini ileten ve acil şifa dileğinde bulunan Vali Sonel, Naile teyzenin tedavisinin yapılması konusunda gerekli talimatları verdi. “Gıda paketleri, alışveriş kartları, çocuklar için bayram kıyafetleri, sağlık yardımı, tedavi masrafları başta olmak üzere “Halk Günü”ne katılan yöre insanlarımıza tüm yardımları yapmaya özen gösteriyoruz” diyen Vali Sonel, “Ordu Valiliği görevine başladığımız günden beri gerçekleştirdiğimiz halk günü toplantılarına katılan hiçbir vatandaşımızı boş göndermiyoruz. Devletimiz her daim sizlerin yanındadır” şeklinde konuştu. Katkıda bulunan, desteklerini esirgemeyen hayırseverlere de ayrıca teşekkür etti. Her zaman yöre insanımıza ve çocuklara devletin sıcaklığını ve şefkatini gösteren Vali Tuncay Sonel, çocuklara da çeşitli hediyeler verdi. “Halk Günü”ne katılan vatandaşlar ise, sorunlarının dinlenmesinden dolayı duydukları memnuniyeti belirterek, “Sayın Valim Allah sizden razı olsun. Rabbim sizleri başımızdan eksik etmesin. Her zaman bizlere yakın ilgi ve destek gösterdiniz. Allah işinizi rast getirsin” diyerek, dualarını esirgemediler ve Vali Tuncay Sonel’e teşekkür ettiler.    
Vali Tuncay Sonel, eski Valilik binasında düzenlediği “Halk Günü” toplantılarını sürdürüyor.

Vali Tuncay Sonel, eski Valilik binasında düzenlediği “Halk Günü” toplantılarını sürdürüyor.

Her hafta Çarşamba günlerini “Halk Günü”ne ayıran Vali Sonel, sorun, şikayet ve taleplerini iletmek isteyen vatandaşlarla sabah saatlerinden itibaren bir araya gelerek, kendisine iletilen taleplerin çözümü için gayret gösterdi.

“Halk Günü” toplantısında 817 yöre insanımızı dinleyerek, hatırlarını soran Vali Sonel, yoğun katılımın olduğu “Halk Günü”nde özellikle yaşlı, engeli olan ve çocuklu olan aileler ile deprem bölgesinden gelen vatandaşları bekletmeden sorunlarını dinleyerek çözüme kavuşturdu.

80 yaşındaki Akciğer kanseri hastası Naile Kılıç’la sohbet ederek geçmiş olsun dileklerini ileten ve acil şifa dileğinde bulunan Vali Sonel, Naile teyzenin tedavisinin yapılması konusunda gerekli talimatları verdi.

“Gıda paketleri, alışveriş kartları, çocuklar için bayram kıyafetleri, sağlık yardımı, tedavi masrafları başta olmak üzere “Halk Günü”ne katılan yöre insanlarımıza tüm yardımları yapmaya özen gösteriyoruz” diyen Vali Sonel, “Ordu Valiliği görevine başladığımız günden beri gerçekleştirdiğimiz halk günü toplantılarına katılan hiçbir vatandaşımızı boş göndermiyoruz. Devletimiz her daim sizlerin yanındadır” şeklinde konuştu. Katkıda bulunan, desteklerini esirgemeyen hayırseverlere de ayrıca teşekkür etti.

Her zaman yöre insanımıza ve çocuklara devletin sıcaklığını ve şefkatini gösteren Vali Tuncay Sonel, çocuklara da çeşitli hediyeler verdi.

“Halk Günü”ne katılan vatandaşlar ise, sorunlarının dinlenmesinden dolayı duydukları memnuniyeti belirterek, “Sayın Valim Allah sizden razı olsun. Rabbim sizleri başımızdan eksik etmesin. Her zaman bizlere yakın ilgi ve destek gösterdiniz. Allah işinizi rast getirsin” diyerek, dualarını esirgemediler ve Vali Tuncay Sonel’e teşekkür ettiler.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.