Kadınlar Niran Ünsal’la Coştu…

Sanat 09.03.2014 - 20:33, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3445+ kez okundu.
 

Kadınlar Niran Ünsal’la Coştu…

Ordu Belediyesi 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenledi.

8 Mart nedeniyle hazırlanan program Başkan Seyit Torun ve beraberindekilerin Ordu’nun cadde ve sokaklarının yanı sıra çeşitli kurum ve kuruluşlarda çalışan kadınları ziyaret ederek karanfil vermesi ile başladı. Bu programın ardından ise ekinlikler Atatürk Spor salonunda organize edilen Niran Ünsal Konseri ile devam etti. İlk konuşmayı yapan CHP Altınordu Belediye Başkan Adayı Şenel Öztürk Kadınlar Gününü kutlarken,  “Kadınsız hiçbir şey olmaz. Her alanda, her yerde, toplumun her kesiminde kadın önde olmalı. Hele hele kadına şiddet gösteren eller kırılsın” dedi. Başkan Seyit Torun ise yaptığı konuşmada kadının önemine vurgu yaparak, “Tüm kadınlar, sizler sevginin, sizler şefkatin, sizler merhametin sembolüsünüz. Toplum ve birey olarak sizlere olan borcumuzu asla ödeyemeyiz. Çünkü sizler bizim anamız, bacımız, kardeşimiz, hayat arkadaşımızsınız” dedi. Konuşmaların ardından Başkan Seyit Torun eşi Nermin Torun ile birlikte, sanatçı Niran Ünsal’a bir plaket ve çiçek takdim etti.
Ordu Belediyesi 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenledi.

8 Mart nedeniyle hazırlanan program Başkan Seyit Torun ve beraberindekilerin Ordu’nun cadde ve sokaklarının yanı sıra çeşitli kurum ve kuruluşlarda çalışan kadınları ziyaret ederek karanfil vermesi ile başladı. Bu programın ardından ise ekinlikler Atatürk Spor salonunda organize edilen Niran Ünsal Konseri ile devam etti.

İlk konuşmayı yapan CHP Altınordu Belediye Başkan Adayı Şenel Öztürk Kadınlar Gününü kutlarken,  “Kadınsız hiçbir şey olmaz. Her alanda, her yerde, toplumun her kesiminde kadın önde olmalı. Hele hele kadına şiddet gösteren eller kırılsın” dedi.

Başkan Seyit Torun ise yaptığı konuşmada kadının önemine vurgu yaparak, “Tüm kadınlar, sizler sevginin, sizler şefkatin, sizler merhametin sembolüsünüz. Toplum ve birey olarak sizlere olan borcumuzu asla ödeyemeyiz. Çünkü sizler bizim anamız, bacımız, kardeşimiz, hayat arkadaşımızsınız” dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Seyit Torun eşi Nermin Torun ile birlikte, sanatçı Niran Ünsal’a bir plaket ve çiçek takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.