KAMYON GARAJI'NDA SONA DOĞRU

Yaşam 20.02.2017 - 20:12, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4213+ kez okundu.
 

KAMYON GARAJI'NDA SONA DOĞRU

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Eskipazar Mahallesi’nde 5 dönümlük alan üzerine kurulması amacıyla başlatılan yeni kamyon garajıyla ilgili çalışmalar devam ediyor.

Projede %95 seviyesine gelindiğini söyleyen Başkan Enver Yılmaz, “Mart ayında yeni kamyon garajını hizmete sunmayı amaçlıyoruz” dedi.   PROJE %95 SEVİYESİNE GETİRİLDİ Şirinevler Mahallesi’nde kamyon ve tırların park alanı olarak kullanılan kamyon garajının kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yeniden düzenlenmesi amacıyla Eskipazar Mahallesi’nde başlanan yapım çalışmalarında %95 seviyesine gelindi. Başkan Yılmaz, “Projede iç yapıdaki imalatlar tamamlandı ve kapılar takıldı. Geriye kalan %5’lik kısımda ise dış cephede boyama, aydınlatma ve çevre düzenlemesi çalışması yapılacak. Yeni kamyon garajımızı, Mart ayı gibi hizmete sunmayı amaçlıyoruz” diye konuştu. YENİ KAMYON GARAJINDA HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ Şoförler için bir istirahat yeri ve araç bakım alanının da olacağı kamyon garajında 367 m2 alan sosyal tesis binası, geri kalan kısımlar ise yeşil alan, otopark, dinlenme ve sirkülasyon sahası olarak kullanılacak.   Yeni kamyon garajında 1 adet sosyal tesis binası, 29 adet tır ve kamyon park alanı, 6 araçlık misafir otoparkı ile lastik tamir ve yağ değişim servis alanı bulunuyor. Sosyal tesis binası içerisinde ise 16 adet idari ofis, restoran, tuvalet, mescit ve şadırvan yer alıyor.
Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Eskipazar Mahallesi’nde 5 dönümlük alan üzerine kurulması amacıyla başlatılan yeni kamyon garajıyla ilgili çalışmalar devam ediyor.

Projede %95 seviyesine gelindiğini söyleyen Başkan Enver Yılmaz, “Mart ayında yeni kamyon garajını hizmete sunmayı amaçlıyoruz” dedi.

 

PROJE %95 SEVİYESİNE GETİRİLDİ

Şirinevler Mahallesi’nde kamyon ve tırların park alanı olarak kullanılan kamyon garajının kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yeniden düzenlenmesi amacıyla Eskipazar Mahallesi’nde başlanan yapım çalışmalarında %95 seviyesine gelindi. Başkan Yılmaz, “Projede iç yapıdaki imalatlar tamamlandı ve kapılar takıldı. Geriye kalan %5’lik kısımda ise dış cephede boyama, aydınlatma ve çevre düzenlemesi çalışması yapılacak. Yeni kamyon garajımızı, Mart ayı gibi hizmete sunmayı amaçlıyoruz” diye konuştu.

YENİ KAMYON GARAJINDA HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ

Şoförler için bir istirahat yeri ve araç bakım alanının da olacağı kamyon garajında 367 m2 alan sosyal tesis binası, geri kalan kısımlar ise yeşil alan, otopark, dinlenme ve sirkülasyon sahası olarak kullanılacak.

 

Yeni kamyon garajında 1 adet sosyal tesis binası, 29 adet tır ve kamyon park alanı, 6 araçlık misafir otoparkı ile lastik tamir ve yağ değişim servis alanı bulunuyor. Sosyal tesis binası içerisinde ise 16 adet idari ofis, restoran, tuvalet, mescit ve şadırvan yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.