KARIN İZLERİ SİLİNİYOR

Gündem 19.02.2020 - 07:18, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3213+ kez okundu.
 

KARIN İZLERİ SİLİNİYOR

Altınordu Belediyesi ilçe genelinde etkili olan kar yağışı sonrası şehir merkezinde bozulma yaşanan asfalt ve parke yollarda yenileme çalışması yürütüyor.

Altınordu Belediyesi ilçe genelinde etkili olan kar yağışı sonrası şehir merkezinde bozulma yaşanan asfalt ve parke yollarda yenileme çalışması yürütüyor. Geçtiğimiz hafta ülkemizi etkisi altına alan ve şehrimizde de etkili olan kar yağışı sonrası seferberlik ilan eden Altınordu Belediyesi karla mücadelede başarılı bir sınav verdi. Hastalara müdahaleden sokak hayvanlarına yiyecek bırakmaya, kar temizlemeden tuzlama faaliyetlerine kadar birçok çalışma yürüten Altınordu Belediyesi karla mücadelenin ardından yoğun kar yağışı ve aşırı yağmurların olumsuz etkilerini gidermek amacıyla çalışmalarına devam ediyor BOZULMA YAŞANAN CADDE, SOKAK VE YOLLARDA YENİLEME Yoğun kar yağışı ve ardından etkili olan sağanak yağışlar nedeniyle şehir merkezinde bulunan asfalt ve beton yollar ile yağmur suyu kapaklarında bozulmalar meydana geldi. 92 Mahallede etkin bir şekilde taş tahkimat, reglaj, yol onarımının yanında çeşitli alanlarda çalışma yürüten Altınordu Belediyesi, kar yağışı sonrası yaşanan bozulmaların giderilmesi için sahadaki çalışmalarına ağırlık verdi. Altınordu Belediyesi ekipleri bu kapsamda şehir merkezinde parkelerin onarımı, asfalt yama, yağmur suyu kapaklarında tamirat ve kanalların açılması gibi çalışmalarını aralıksız sürdürdü. Ekiplerin karla mücadele sonrası ara vermeden başlattığı yenileme çalışmaları vatandaşlar tarafından da olumlu karşılandı. Mahallelerde yapılan çalışmaları değerlendiren ve çalışmaları başarılı bulan vatandaşlar, hizmetleri dolasıyla Altınordu Belediyesi’ne teşekkür ettiler.  
Altınordu Belediyesi ilçe genelinde etkili olan kar yağışı sonrası şehir merkezinde bozulma yaşanan asfalt ve parke yollarda yenileme çalışması yürütüyor.

Altınordu Belediyesi ilçe genelinde etkili olan kar yağışı sonrası şehir merkezinde bozulma yaşanan asfalt ve parke yollarda yenileme çalışması yürütüyor.
Geçtiğimiz hafta ülkemizi etkisi altına alan ve şehrimizde de etkili olan kar yağışı sonrası seferberlik ilan eden Altınordu Belediyesi karla mücadelede başarılı bir sınav verdi. Hastalara müdahaleden sokak hayvanlarına yiyecek bırakmaya, kar temizlemeden tuzlama faaliyetlerine kadar birçok çalışma yürüten Altınordu Belediyesi karla mücadelenin ardından yoğun kar yağışı ve aşırı yağmurların olumsuz etkilerini gidermek amacıyla çalışmalarına devam ediyor
BOZULMA YAŞANAN CADDE, SOKAK VE YOLLARDA YENİLEME
Yoğun kar yağışı ve ardından etkili olan sağanak yağışlar nedeniyle şehir merkezinde bulunan asfalt ve beton yollar ile yağmur suyu kapaklarında bozulmalar meydana geldi. 92 Mahallede etkin bir şekilde taş tahkimat, reglaj, yol onarımının yanında çeşitli alanlarda çalışma yürüten Altınordu Belediyesi, kar yağışı sonrası yaşanan bozulmaların giderilmesi için sahadaki çalışmalarına ağırlık verdi. Altınordu Belediyesi ekipleri bu kapsamda şehir merkezinde parkelerin onarımı, asfalt yama, yağmur suyu kapaklarında tamirat ve kanalların açılması gibi çalışmalarını aralıksız sürdürdü.
Ekiplerin karla mücadele sonrası ara vermeden başlattığı yenileme çalışmaları vatandaşlar tarafından da olumlu karşılandı. Mahallelerde yapılan çalışmaları değerlendiren ve çalışmaları başarılı bulan vatandaşlar, hizmetleri dolasıyla Altınordu Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.