KARADENİZDE YÜKSELEN DEĞER; ALTINORDU

Gündem 23.02.2021 - 15:55, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2958+ kez okundu.
 

KARADENİZDE YÜKSELEN DEĞER; ALTINORDU

Muhteşem doğası, doğal güzelliklerinin yanında son dönemde yaşadığı değişim ve dönüşüm ile Altınordu, Karadeniz Bölgesi’nin yükselen değeri ve çekim merkezlerinden birisi haline geliyor.

Muhteşem doğası, doğal güzelliklerinin yanında son dönemde yaşadığı değişim ve dönüşüm ile Altınordu, Karadeniz Bölgesi’nin yükselen değeri ve çekim merkezlerinden birisi haline geliyor. DEĞİŞEN, GELİŞEN, GÜZELLEŞEN BUTİK KENT; ALTINORDU Altınordu Belediye Başkanı seçildiği ilk günden itibaren ilçenin 92 mahallesine yönelik projeler başlatan, bir kısmını hayata geçiren Başkan Tören, ilçede özellikle altyapı, üstyapı, sosyal ve kültürel belediyecilik alanlarında atılan adımlar sonrasındaki gelişim, değişim ve dönüşümle birlikte Vizyonu Dünya Kenti Altınordu hedefine emin adımlarla ilerliyor.  225 bin nüfusu ile birçok ilden daha büyük olan Altınordu, her geçen gün büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. Bu büyümeye paralel olarak hayata geçirdiği insanı merkeze alan sosyal yönlü proje ve hizmetlerle Altınordu Belediyesi, ilçenin yaşam standartlarını ve kalitesini de yükseltmeyi başardı. Doğal ve kültürel zenginlikleriyle özellikle   turizm, ticaret, tarım ve eğitim alanında bölgenin marka şehri olmayı hedeflediklerini söyleyen Belediye Başkanı Aşkın Tören, Altınordu’nun 4 mevsim eşsiz manzarasıyla görenleri bu keyfi yaşayanları kendine hayran bıraktığını söyledi. Başkan Tören; “Yaz mevsimiyle, baharıyla, eşsiz güzellikleri sunan ve yine kış mevsimiyle de Altınordu ilçemiz insanları büyülemeye devam ediyor.  Muhteşem doğal güzelliklerinin yanında Altınordu’muz çok yakın zamanda güçlü altyapısı, modern sürdürülebilir üstyapısı ile hayata geçireceğimiz vizyon projelerimizle yaşanabilir bölgesinde ve Türkiye'de hem marka hem de söz sahibi bir şehir olacaktır” açıklamasında bulundu. “YENİ PROJELERİMİZ  ALTINORDU’YU “MARKA ŞEHİR” YAPACAKTIR” Altınordu’yu birçok hizmetle buluşturan Belediye Başkanı Aşkın Tören, yakın dönemde hayata geçirecekleri projelerle şehrin değerine değer katacaklarını söyledi.  Başkan Tören; “projelerimiz ticarette turizmde, tarımda, ekonomide, eğitimde, kültürde Altınordu’nun gelişmesine katkı sağlayacak ve şehrimizi hem marka hem de söz sahibi yapacak. Mükemmeliyet Merkezi, Altın Gelecek Teknoloji ve Tasarım Merkezi, Şehir düşünce Enstitüsü, Kariyer Merkezi, Uyanık Kütüphane, Hazır Giyim Uygulama Merkezi, Aile Danışma Merkezi, Şehir Atölyeleri, sıfır atık tesisi bu projelerimizden bazılarıdır. Ordu’muzun il oluşunun 100. yılında tarih, kültür, teknoloji, eğitim ve istihdam alanlarında hayata geçireceğimiz yeni kurumlar, vizyon belediyeciliği anlamında şehrin markasına değer katacak” şeklinde konuştu.   
Muhteşem doğası, doğal güzelliklerinin yanında son dönemde yaşadığı değişim ve dönüşüm ile Altınordu, Karadeniz Bölgesi’nin yükselen değeri ve çekim merkezlerinden birisi haline geliyor.

Muhteşem doğası, doğal güzelliklerinin yanında son dönemde yaşadığı değişim ve dönüşüm ile Altınordu, Karadeniz Bölgesi’nin yükselen değeri ve çekim merkezlerinden birisi haline geliyor.
DEĞİŞEN, GELİŞEN, GÜZELLEŞEN BUTİK KENT; ALTINORDU
Altınordu Belediye Başkanı seçildiği ilk günden itibaren ilçenin 92 mahallesine yönelik projeler başlatan, bir kısmını hayata geçiren Başkan Tören, ilçede özellikle altyapı, üstyapı, sosyal ve kültürel belediyecilik alanlarında atılan adımlar sonrasındaki gelişim, değişim ve dönüşümle birlikte Vizyonu Dünya Kenti Altınordu hedefine emin adımlarla ilerliyor. 
225 bin nüfusu ile birçok ilden daha büyük olan Altınordu, her geçen gün büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. Bu büyümeye paralel olarak hayata geçirdiği insanı merkeze alan sosyal yönlü proje ve hizmetlerle Altınordu Belediyesi, ilçenin yaşam standartlarını ve kalitesini de yükseltmeyi başardı. Doğal ve kültürel zenginlikleriyle özellikle   turizm, ticaret, tarım ve eğitim alanında bölgenin marka şehri olmayı hedeflediklerini söyleyen Belediye Başkanı Aşkın Tören, Altınordu’nun 4 mevsim eşsiz manzarasıyla görenleri bu keyfi yaşayanları kendine hayran bıraktığını söyledi. Başkan Tören; “Yaz mevsimiyle, baharıyla, eşsiz güzellikleri sunan ve yine kış mevsimiyle de Altınordu ilçemiz insanları büyülemeye devam ediyor.  Muhteşem doğal güzelliklerinin yanında Altınordu’muz çok yakın zamanda güçlü altyapısı, modern sürdürülebilir üstyapısı ile hayata geçireceğimiz vizyon projelerimizle yaşanabilir bölgesinde ve Türkiye'de hem marka hem de söz sahibi bir şehir olacaktır” açıklamasında bulundu.
“YENİ PROJELERİMİZ  ALTINORDU’YU “MARKA ŞEHİR” YAPACAKTIR”
Altınordu’yu birçok hizmetle buluşturan Belediye Başkanı Aşkın Tören, yakın dönemde hayata geçirecekleri projelerle şehrin değerine değer katacaklarını söyledi.  Başkan Tören; “projelerimiz ticarette turizmde, tarımda, ekonomide, eğitimde, kültürde Altınordu’nun gelişmesine katkı sağlayacak ve şehrimizi hem marka hem de söz sahibi yapacak. Mükemmeliyet Merkezi, Altın Gelecek Teknoloji ve Tasarım Merkezi, Şehir düşünce Enstitüsü, Kariyer Merkezi, Uyanık Kütüphane, Hazır Giyim Uygulama Merkezi, Aile Danışma Merkezi, Şehir Atölyeleri, sıfır atık tesisi bu projelerimizden bazılarıdır. Ordu’muzun il oluşunun 100. yılında tarih, kültür, teknoloji, eğitim ve istihdam alanlarında hayata geçireceğimiz yeni kurumlar, vizyon belediyeciliği anlamında şehrin markasına değer katacak” şeklinde konuştu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.